Magazin ve sanat turu (26 Eylül 2018)

26 Eylül 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 26.09.2018 - 17:25

  • 1

    KAİNAT GÜZELLİK YARIŞMASINDA TARA'NIN RAKİPLERİ

    Türkiye'nin güzellik yarışmasında ikinci olarak Miss Turkey Universe 2018 güzeli seçilen Tara Madelein De Vries, 17 Aralık'ta düzenlenecek Miss Universe 2018 (Kainat Güzellik Yarışması) yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek. 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz'ın kızı olan Tara Madelein De Vries'in Miss Universe 2018'deki rakipleri kimler? İşte Miss Universe 2018'e (Kainat Güzellik Yarışması) katılacak isimler...


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    RIHANNA'NIN EVİNE HELİKOPTERLE HIRSIZ OPERASYONU

    Dünyaca ünlü yıldız Rihanna'nın evine hırsız girdi. Soygun ihbarı üzerine Los Angeles Polis Teşkilatı eve helikopterle indi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    17 YAŞINDAYKEN HAKARETE UĞRADI, ŞİMDİ DÜNYA MARKASININ YÜZÜ OLDU

    L’Oréal Paris'in yeni yüzü olduğu açıklanan genç model Duckie Thot, aynı zamanda bir Instagram fenomeni.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    ADRIANA LIMA'DAN TÜRK KADINLARINA ÖVGÜ

    Türk yazar Metin Hara ile birlikteliğine devam eden Adriana Lima, "Türk kadınlarının gözleri öne çıkaran makyajlarını çok beğeniyorum, kadınların güzel görünmek için çaba sarfettikleri ülkelerde olmaktan hoşlanıyorum" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    KİM BU YAZ BEBEK? (İSTANBULLU GELİN)

    Başrollerini Özcan Deniz (Faruk) ve Aslı Enver’in (Süreyya) paylaştığı Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 3. sezonunda herkes ikilinin çocuğunu canlandıran Yaz Bebek'i konuşuyor. İşte Şefkat, sevgi ve neşe dolu dünyasına tanık olduğumuz Yaz Bebek hakkında bilmeniz gerekenler.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    MİSS TURKEY 2018 BİRİNCİSİ ŞEVVAL ŞAHİN'İN TACI ALINACAK MI?

    Estetikli olduğu öne sürülen ve sosyal medyada geçmiş yıllara ait bir karesi yayınlanan Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in tacının alınacağı iddiaları sonrası, yarışmanın jürisinde yer alan Cihan Nacar açıklama yaptı. Nacar, 19 yaşındaki Şahin'in kesin olmamakla birlikte sağlık sebebiyle estetik olduğunu belirtti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    PRENSESİ BÖYLE KARŞILADILAR

    Sussex Düşesi Meghan Markle, ilk kez kraliyet ailesi adına tek başına katıldığı resmi etkinlikte Yeni Zelanda yerlileri Maorilere özgü geleneksel burunla selamlamayı uyguladı. Markle’ın etkinlik için tercih ettiği stilinin de Kate Middleton’ın ilk etkinliğindeki stiline taban tabana zıt olması dikkat çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    CAN BONOMO TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ (KAZA ANI KAMERADA)

    Ünlü şarkıcı Can Bonomo, Etiler’de motosiklet ile seyir halindeyken taksinin aniden açılan kapısına çarptı. Kaza sonucu motosiklette yere düşerek yaralanan Bonomo’nun, köprücük kemiği ve kaburgaları kırıldı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansırken, doktordan 1 ay rapor alan Bonomo ekim konserlerini ileri bir tarihe erteledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    NEWT SCAMANDER'IN MACERA DOLU MÜCADELESİ

    Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Fantastik Canavarlar: Grindelwald'in Suçları) filminin ikinci fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    DİZİ KOSTÜMÜ PROTESTOLARIN SEMBOLÜ OLDU

    Kadınların neredeyse bütün haklarının elinden alındığı bir dünyayı anlatan distopik dizi The Handmaid’s Tale’in meşhur kırmızı kostümleri, dünyada kadın hakları protestolarının sembolü haline geldi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    47 YILLIK HAYAT ARKADAŞIMI KAYBETTİM (EŞİNE SON VEDA)

    Usta oyuncu Salih Kalyon, 47 yıllık hayat arkadaşı İnci Kalyon'u Bodrum’da son yolculuğuna uğurladı. Salih Kalyon, "Yıllarca Amerika'da tedavi gördü ama biz bütün imkanları Bodrum'a getirdik ve burada yaşamaya başladık. 47 yıllık hayat arkadaşımı kaybettim" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    49. YAŞINA ÖZEL CATHERINE ZETA-JONES FİLMLERİ

    Galler doğumlu Catherine Zeta-Jones 25 Eylül 2018 itibariyle 49. yaşını kutluyor. İşte doğum gününe özel Hollywood yıldızının kariyeri boyunca rol aldığı filmler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    FERZAN ÖZPETEK’İN YENİ FİLMİ OSCAR ADAY ADAYI

    Ferzan Özpetek'in son filmi Napoli'nin Sırrı, İtalya’nın Yabancı Dilde En İyi Film Oscar’ına aday göstereceği film olmak için yarışıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    PODYUMA DAMGA VURDULAR

    Cengiz Abazoğlu’nun adL markası için hazırladığı koleksiyon önceki akşam Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da düzenlenen defileyle tanıtıldı. Podyuma çıkan Özge Ulusoy, Çağla Şıkel, Ezgi Avcı ve Defne Samyeli defileye damga vurdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    BILL COSBY'YE HAPİS CEZASI


    ABD'li ünlü film ve televizyon yıldızı 81 yasındaki Bill Cosby, 'şiddet içerikli cinsel taciz' suçlamasıyla yargılandığı davada hapis cezasına çarptırıldı. Pennsylvania'da Montgomery Bölge Mahkemesi'nde yapılan duruşmada Cosby'ye ev hapsi cezası vermeyi reddeden yargıç Steven O'Neill, Cosby'nin 10 yılı geçmemek üzere, 3 ile 10 yıl arasında hapis cezasına çarptırılacağını açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    TÜRKİYE GÜZELLERİNİN DOĞAL HALLERİ

    Miss Turkey 2018 güzellik yarışmasını sonuçlandı. Gözler Türkiye Güzeli seçilen Şevval Şahin'e çevrildi. Peki ama ikinci ve üçüncü seçilen isimler kimler oldu. Finale kalan 20 isim arasına girince 1992'de Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz'ın kızı olduğu için gündeme gelen Tara Madelein De Vries; Turkey Universe 2018 güzeli seçildi. Finale kaldıktan sonra hakkında 'Yerli Adriana Lima' benzetmesi yapılan Roda Irmak Kalkan ise Miss Turkey Supranational 2018 güzeli oldu. İşte önümüzdeki günlerde Türkiye'in belki de dünyanın konuşacağı iki güzel hakkında bilmeniz gerekenler ve sosyal medyadaki doğal haleri.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    BEYOĞLU SAHAF FESTİVALİ 12. KEZ GERÇEKLEŞİYOR

    Tarihin tozlu sayfalarından günümüze kadar gelen binlerce kitap Beyoğlu’nda görücüye çıktı. Beyoğlu Belediyesi tarafından düzenlenen Beyoğlu Sahaf Festivali 12. kez kapılarını açtı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    DAN BILZERIAN İLE TYGA PARTİDE

    24.4 milyon takipçisiyle Instagram'ın Kralı olarak tanınan; sosyal medyada paylaştığı ve lüks yaşamını gözler önüne seren fotoğraflarla fenomen haline gelen Dan Bilzerian, bir kez daha gündemde. Bunun nedeni Kylie Jenner’ın eski sevgilisi Tyga ile Bel Air'da gerçekleşen bir partiye katılmaları

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    VERSACE-MICHAEL KORS EVLİLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

    Ünlü İtalyan moda devi Versace, 1,83 milyar avro karşılığında Amerikan Michael Kors markasına satıldı. İtalya Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Matteo Salvini, "Özgürlükçü biriyim ama moda, gıda ve İtalyan teknolojisindeki en iyi markaların yurt dışına satılmasından bıktım" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    KALP KRİZİ GEÇİREN MUSTAFA TOPALOĞLU'NDAN İLK FOTOĞRAF

    Önceki gün kalp krizi geçiren ve tedavisine yoğun bakımda devam edilen Mustafa Topaloğlu'nu ziyaret eden Alp Kırşan, Topaloğlu'nun hasta yatağından bir kareyi de yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    MUSTAFA SANDAL'A NE OLDU?

    Mustafa Sandal (48), önceki gün Akmerkez’de kameralara yansıdı. İki oğlunun annesi Emina Jahovic’ten boşandıktan sonra gece yaşamında görünmeyen, kendini spora veren Mustafa Sandal, "Toplantım var” diyerek muhabirlerden kaçtı. Sandal’ın bitkin hali ve yüzündeki kırışıklar “Aniden çöktü” yorumlarına neden oldu. Kimi ise Sandal'ın makyajsız olduğunu savundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    WILL SMITH 50'NCİ YAŞINI BUNGEE JUMPING'LE KUTLADI

    Amerikalı oyuncu Will Smith, 50 yaşına girmesinin şerefine bugüne kadar en çok istediği şey olan helikopterden bungee jumping yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    THOR'UN YENİ MALİKANESİ

    Thor: Ragnarok'ta birlikte rol aldığı Tessa Thompson ile birlikte Men in Black setinde çalışmalara devam eden Chris Hemsworth Avustralya'da inşa ettirdiği dev malikaneyle gündemde.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    MÜZE VE ÖREN YERLERİ ZİYARETÇİ SAYISI AÇIKLANDI

    Türkiye genelinde müze sayısı, geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 5 artarak 438'e ulaşırken, Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı müze ve ören yeri ziyaretçi sayısı da yüzde 18,9 artışla 20 milyon 509 bin 746 oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    JENNIFER LOPEZ'DEN 'VÜCUT GELİŞTİRME ŞOV'

    Jennifer Lopez turne esnasında çektirdiği ve kaslı kollarını ortaya koyan fotoğrafıyla ‘Terminatör’ün yıldızı Arnold Schwarzenegger’e benzetildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    SELENA GOMEZ'DEN SOSYAL MEDYAYA ÜÇÜNCÜ VEDA

    Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, Instagram hesabını dondurma kararı aldı. Instagram'dan en çok para kazanan ünlülerden biri olan Gomez, daha önce de iki kez Instagram'ını kapatmıştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    "NEŞET ERTAŞ GİBİ SANATÇILARIN YARATTIĞI DEĞERLER ÜLKENİN NÜFUS KAĞIDI"

    Türküleriyle Kırşehir'den Türkiye'nin her köşesinde yüreklere dokunan Neşet Ertaş, ölümünün 6'ncı yıl dönümünde anıldı. Günümüzün Karacaoğlan'ı olarak bilinen Musa Eroğlu, 40 yıllık dostu Ertaş'ı anlattı. Musa Eroğlu, Neşet Ertaş gibi sanatçıların yarattığı değerlerin ülkenin 'nüfus kağıdı' gibi olduğunu dile getirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 28

    SONS OF ANARCHY OYUNCUSU PAUL JOHN VASQUEZ HAYATINI KAYBETTİ

    Sons of Anarchy dizisinin oyuncularından Paul John Vasquez, 48 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun ölüm nedeni araştırılıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    KADIKÖY DÜNYA BASININDA

    İngiltere merkezli seyahat dergisi Time Out'un 'en havalı 50 semt' listesine giren Kadıköy, The New York Times'ta da 'İstanbul'un Öbür Tarafı' başlığı ile yer aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 30

    NEFES NEFESE ALBÜMÜ YAYINLANDI

    Albüm haline getirilen Nefes Nefese dizisinin müzikleri dinleyicilerle buluştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 31

    İSTANBUL OSCAR AND THE WOLF ŞARKILARIYLA COŞTU

    Dünya turnesi kapsamında Türkiye’ye gelen ve ilk olarak Bodrum Yalıkavak Marina’da daha sonra da Çeşme Cove Aya Yorgi ‘de dinleyicileriyle buluşan Indie pop müziğin dünyaca ünlü Belçikalı temsilcisi Oscar & The Wolf, son olarak Uniq’de gerçekleşen muhteşem konseriyle İstanbul’u coşturdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 32

    OKTOBERFEST İSTANBUL'UN PROGRAMI AÇIKLANDI

    4-7 Ekim tarihleri arasında iyi yemek ve iyi eğlencenin adresi The Populist’te gerçekleşecek olan Oktoberfest İstanbul dopdolu festival programı duyuruldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 33

    ÇİFT'LİK BANK- TOSUN FİRARDA'NIN FRAGMANI

    'Çiftlik Bank' ile 130 bin kişiyi dolandırarak yurt dışına kaçan Tosun lakaplı Mehmet Aydın'ın skandalını anlatan, 16 Kasım'da vizyonga girecek Çift'lik Bank - Tosun Firarda filminin fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 34

    GARANTİ CAZ YEŞİLİ SONBAHAR KONSERLERİ

    Garanti Caz Yeşili kapsamında düzenlenen sonbahar konserleri, ekim ve kasım ayları boyunca da sürüyor. True Detective dizisinin müziklerinin yaratıcısı Lera Lynn de konser verecek isimler arasında.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 35

    DAMAKLAR YÖRÜK YEMEĞİ TOPALAK İLE ŞENLENİYOR

    Uşak'ta özellikle düğün sofralarında mutlaka yerini alan Yörük yemeği topalak, besleyiciliği ve ekonomik olma özelliğiyle dikkati çekiyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 36
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız