Magazin ve sanat turu (26 Şubat 2021)

26 Şubat 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 26.02.2021 - 17:40

  • 1

    Kıvanç Tatlıtuğ'dan dizi setinde 750 bin TL'lik corona virüs önlemi

    Kıvanç Tatlıtuğ'un, yeni dizisinin setinde, corona virüs salgını nedeniyle setin tahsis ettiği karavan yerine kendi aracını kullanmayı tercih ettiği iddia edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Lady Gaga'nın köpekleri silahlı saldırıyla kaçırıldı


    İtalya'da bulunan Lady Gaga'nın köpeklerini gezdirmekle görevli Ryan Fischer, Los Angeles'ta silahlı saldırıya uğradı. Kimlikleri henüz belirlenemeyen iki kişi Fischer'ı göğsünden vurdu ve iki köpeği çalarak kayıplara karıştı. Gaga, köpeklerini çalan hırsızlara yarım milyon dolar fidye ödemeyi teklif etti.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 3

    Lady Gaga’nın köpek bakıcısına silahlı saldırı anı

    Lady Gaga'nın üç Fransız buldog köpeğini gezdiren görevliye saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı. Ryan Fischer adlı görevliyi göğsünden vurup üç köpekten ikisini çalan saldırganlar, geldikleri arabayla olay yerinden hızla uzaklaştı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 4

    İstanbul Sinema Müzesi fotoğrafları

    Restorasyonu tamamlanan Beyoğlu'ndaki tarihi Atlas Sineması ve İstanbul Sinema Müzesi kapılarını açıyor. İşte Türkiye'nin ilk sinema müzesinden fotoğraflar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Cardi B moda endüstrisini eleştirdi: Ücret eşitsizliği var


    Cardi B, müzik ve moda sektörlerindeki beyaz akranlarından daha az ücret aldığını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Kongre baskınında zarar gören sanat eserleri için 25 bin dolar gerekiyor


    ABD'de 6 Ocak'ta Kongre binasına yapılan baskında zarar gören sanat eserlerini onarmak için 25 bin dolar harcanması gerekiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 7

    Jane Fonda: Saç boyamaktan bıktım

    Artık saçlarını boyamayan Jane Fonda, neden bu kararı aldığını, katıldığı TV programında, “Saç boyayarak çok fazla zamanımı çöpe attım, çok fazla para harcadım, çok fazla kimyasal kullandım. Bundan bıktım” ifadesiyle açıkladı.

  • 8

    Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e: Seni seviyorum yosun gözlüm


    Şarkıcı Kenan Doğulu, eşi Beren Saat'in doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı. 37 yaşına basan Saat'le çekilen fotoğraflarının takipçilerinin beğenisine sunan Doğulu, "Seni seviyorum yosun gözlüm" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 9

    Kanye West'in seçim için yaptığı harcama ortaya çıktı

    ABD başkanlık seçimlerinde yüzde 0,3'lük oy oranıyla Beyaz Saray hayali suya düşen rap şarkıcısı Kanye West'in kampanya dönemi bütçesi, Federal Seçim Komitesi tarafından açıklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10
    Cüneyt Arkın: Hiçbir şeyden korkmadığım kadar eşimi kaybetmekten korkuyorum

    Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabından en büyük korkusunu paylaştı: Hiçbir şeyden korkmadığım kadar eşimi kaybetmekten korkuyorum.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 11

    Angelina Jolie'nin 25 milyon dolarlık evi

    Angelina Jolie, Brad Pitt'ten ayrıldıktan sonra altı çocuğuyla kalacağı lüks malikaneye 25 milyon dolar harcadı. Daha önce Natalie Portman, Kristen Stewart ve Casey Affleck gibi yıldızların ev sahipliği yaptığı ev, şimdi Jolie ve çocuklarının meraklı gözlerden uzak yaşayabilmesi için her türlü olanağa sahip.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Sefirin Kızı 42. yeni bölüm fotoğrafları

    Sefirin Kızı, 1 Mart Pazartesi günü yeni bölümüyle Star ekranında olacak. Sefirin Kızı 42. bölümünde Sancar, kızını geri alabilmek ve velayeti kazanmak için var gücüyle mücadele etmeye başlar. Yaşananları duyan Mavi, duygularına yenik düşerek soluğu Sancar’ın yanında alır. İşte Sefirin Kızı'nın yeni bölüm konusu ve fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Tema Park’tan Taylor Swift’e isim davası


    Taylor Swift ile Evermore albümüyle aynı adı taşıyan Tema Park, isim ve lisans hakları yüzünden davalık oldu.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14
  • 15

    Guernica'nın duvar halısı versiyonu BMGK'nin girişindeki duvardan kaldırıldı


    Pablo Picasso'nun dünyaca ünlü savaş karşı tablosu Guernica'nın duvar halısı versiyonu, barış ve güvenliğin sağlanmasından sorumlu Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) girişindeki 36 yıldır asılı olduğu duvardan kaldırıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Anne olmaya hazırlanan Emily Ratajkowski'den Benim Vücudum kitabı

    Ünlü model Emily Ratajkowski, anneliğe hazırlanırken, hamilelik günlerini kitap yazarak geçirdi. Ünlü modelin My Body (Benim Vücudum) adlı kitabı önümüzdeki yıl piyasaya çıkıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Balıkçı ağlarına Roma dönemine ait amforalar takıldı

    Ordu'nun Perşembe ilçesinde denize açılan balıkçıların ağlarına, Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen yaklaşık bin yıllık tekne parçaları ile 13 amfora takıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Mevlüt Çavuşoğlu, Macaristan'da yakalanan 412 tarihi eseri Türkiye'ye getirmek üzere teslim aldı


    Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto’dan, Macaristan gümrüğünde 6 yıl önce yakalanan 412 tarihi eseri teslim aldı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    2021 Altın Küre Ödülleri için tahminler

    Oscar'ların habercisi olarak görülen Altın Küre Ödülleri için geri sayım başladı. 28 Şubat gecesi sahiplerini bulacak olan 2021 Altın Küre Ödülleri için sinema ve eğlence dergisi Variety tahminlerini açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20
    Zarafetiyle unutulmayan oyuncu Aytaç Arman anılıyor

    Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Aytaç Arman'ın vefatının ardından iki yıl geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Seni Çok Bekledim 5. yeni bölüm 3. fragmanı

    Başrollerinde; Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim’in 5. yeni bölüm 3. fragmanına Nil Burak'ın söylediği Sen de Başını Alıp Gitme damga vurdu.


    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 22

    Mike Tyson'dan Demir Mike için boykot çağrısı


    Amerikalı eski boksör Mike Tyson, Hulu'nun hayatına dair hazırlık aşamasında olduğunu duyurduğu mini dizi izin boykot çağrısında bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Sefirin Kızı 42. yeni bölüm fragmanı


    Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün başrollerini paylaştığı, Star’ın sevilen dizisi Sefirin Kızı’nın 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE


  • 24

    Lucy Mecklenburgh: Bebeğim bir parça elmayla boğuluyordu


    İlk kez anne olmanın heyecanını yaşayan ünlü yıldız Lucy Mecklenburgh, 11 aylık oğlu Roman'ın bir parça elma yüzünden ölümün kıyısından döndüğünü açıkladı. Bebeğinin boğulma tehlikesi atlattığını söyleyen Mecklenburgh, "Bu korkunçtu. Ben şimdi bebeğimin bir şeyler yemesi konusunda endişeliyim" dedi

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Sivas'ta cezaevi müzeye dönüşüyor

    Sivas’ta Sultan İkinci Abdülhamit Han'ın mektep olarak inşa ettirdiği, 60 darbesi sonrasında 58 yıl boyunca cezaevi olarak kullanılan Hamidiye Mektebini müzeye dönüştürme çalışmalarında sona yaklaşıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Menajerimi Ara 27. yeni bölüm fragmanı


    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE



  • 27

    Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? (25 Şubat 2021 ayrıntıları)


    Survivor'da ödül oyununu ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. İsmail ve Yunus Emre'nin takım kaptanı seçildiği 25 Şubat'ta yayınlanan 35. bölümde ödül oyununu gönüllüler takımı kazandı. Yarışmaya; Doğan, Dora ve Çağrı arasındaki gerginlik damga vurdu. Günün eğlenceli mücedalesi Anlat Bakalım'ı ise ünlüler takımı kazandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU





  • 28
    Medya ve reklamcılar için ideal bir gün /Günlük burç yorumları - 26 Şubat 2021

    Ay Aslan burcunda, daha cafcaflı renkli bir gün olabilir. Tanıtım ve kendinizi ortaya koymak için ideal. Yapın bir şeyler!

    HABER DETAY - TIKLA OKU


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız