Magazin ve sanat turu (9 Temmuz 2021)

9 Temmuz 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 09.07.2021 - 16:10

  • 1

    Nick Cannon bir yılda dört kez baba oldu (Üç ayrı anneden dört bebek)

    Şarkıcı ve söz yazarı Mariah Carey ile evliliğinden biri kız diğeri erkek ikiz çocuğu bulunan aktör Nick Cannon, bir yılda dört kez baba oldu. Cannon, "Bütün çocuklarıma isteyerek sahip oldum. Hiçbiri kazara olmadı" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Kıyafetinden dolayı uçağa alınmayan Deniz Saypınar gözyaşları içinde isyan etti

    Türk vücut geliştirme sporcusu Deniz Saypınar, ABD'de kıyafetinin müstehcen bulunmasından dolayı uçağa alınmadığını iddia etti. Sosyal medya hesabından başına gelen durumu anlatan Saypınar, gözyaşlarına hakim olamadı. Saypınar'ı a dünyanın dört bir yanından destek mesajları yağdı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 3

    Joe Biden'dan oğluna: Bağımlılık hastalığını annemden ve benden aldın


    ABD Başkanı Joe Biden’ın skandallarla ünlü oğlu Hunter Biden’a yazdığı mesajda, madde bağımlılığının ailesinde genetik bir hastalık olduğunu söylediği ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 4
    Scarlett Johansson: Sinemada kadınlar küçümseniyor

    Marvel Sinematik Evreni'nin yıldızı Scarlett Johansson; film endüstrisinde kadınların küçümsendiğini, değer görmediğini ve az ödeme aldığını savundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 5

    Uluslararası Türk Sinema Film Arşivi tehlike altında

    Türkile'de yayınlanan neredeyse tüm filmlerin arşivinin bulunduğu Prof. Sami Şekeroğlu Sinema TV Uygulama ve Araştırma Merkezi için istenen deprem risk analiz ve filmlerin mevcut durumuna ilişkin raporlar açıklandı. "Mekanlar koleksiyonların saklanmasına yönelik uygun depolama şartlarına haiz değildir" tespiti yapıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Arnold Schwarzenegger'in oğlu Christopher eleştiriler sonrası zayıfladı


    Kaslı vücuduyla altı kez Mr. Olympia'yı kazanan Arnold Schwarzenegger'in oğlu Christopher, resmen eridi. Birkaç yıl öncesine kadar 105 kiloyu geçen Christopher, sağlıklı beslenmeye ve düzenli spor yapmaya başladıktan sonra fazla kilolarından kurtuldu.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 7

    Şahan Gökbakar'ın villasının bulunduğu koya kaçak iskele iddiasına inceleme


    Komedyen Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki bir koyda satın aldığı dubleks villanın önüne izinsiz iskele yaptırıp, Özel mülktür tabelası astığı iddia edildi. Bunun üzerine Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 8

    Leonardo da Vinci'nin Head of a Bear adlı çizimi rekor fiyata satıldı


    İtalyan ressam ve mucit Leonardo da Vinci'nin bir çizimi, Londra'daki bir müzayedede 12,1 milyon dolarlık (yaklaşık 104 milyon lira) rekor bir fiyata satıldı. Sadece 7x7santimetre boyutlarında olan Head of a Bear (Bir Ayının Başı) adlı çizim 500 yıldan daha eski olma özelliğini taşıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Marion Cotillard'ın elbisesi 322 saatte yapıldı


    Marion Cotillard, 2021 Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıya damga vurdu. 45 yaşındaki oyuncunun dikkatleri üzerine çeken dantel katmanlar ve süslemelerle oluşturulan elbisesinin yapımı 322 saat sürdü.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 10

    Avustralyalı yıldız Isla Fisher pijama alışverişinde

    Hollywood yıldızı Isla Fisher, Sidney'de alışveriş yaparken görüntülendi. Pijama alan 45 yaşındaki yıldızın uzun baskılı eteğinin üzerine tercih ettiği krem örgü kazağını, keçe şapka ile kombinlemesi ve maske takması tanınmasına engel oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Kazara Aşk 4. yeni bölüm fragmanı


    Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in başrolde oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Kazara Aşk’ın 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

    HABER DETAY - TIKLA İZLE


  • 12

    İngiltere tarihinde bir ilk: Kraliçe Elizabeth, Buckingham Sarayı'nın bahçesini halkın kullanımına açtı

    İngiltere tarihinde ilk kez halk, Kraliçe 2. Elizabeth’in yaşadığı Buckingham Saray’nın bahçelerinde özgürce dolaşma fırsatı buldu. Bugün başlayan uygulamayla İngilizler, Buckingham Sarayı’nın bahçelerinde piknik yaptı, doyasıyla fotoğraf çekti.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 13

    Çocuklarına heavy metal gruplarının isimleri verdi: Metallica, Slayer ve Pantera


    Belgesel film yapımcısı David Farrier; Yeni Zelandalı üç çocuk annesi bir kadının, çocuklarına isim olarak üç ünlü heavy metal grubunu adını seçtiğini açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Menajerimi Ara Final: Süper Ego ve Ceyda son bir savaş için karşı karşıya


    Başrollerinde; Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimlerin yer aldığı Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara, final bölümüyle Pazar günü izleyiciyle buluşuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 15

    Deniz Akkaya'nın itirazı reddedildi: 3 gün hapse girecek


    Selin Ciğerci’nin aldırdığı tedbir kararını ihlal edince 3 gün zorlama hapsine çarptırılan Deniz Akkaya’nın karara itirazı reddedildi. Ünlü manken cezaevine girecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Selçuklu Meydan Mezarlığı'nda kemer işlemeli mezar taşı tespit edildi


    Bitlis'in Ahlat ilçesindeki Selçuklu Meydan Mezarlığı'nda yürütülen kazı ve restorasyon çalışmalarında ilk kez kemer işlemeli mezar taşı tespit edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Sharon Stone’a 38 yaş küçük sevgili: Rapçi RMR’yle aşk yaşıyor


    Hollywood yıldızı Sharon Stone'un kendisinden 38 yaş küçük rapçi RMR ile birlikte olduğu konuşuluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 18

    Robert Downey Jr'ın yönetmen babası Robert Downey Sr hayatını kaybetti


    Sinemanın efsane isimlerinden biri olarak kabul edilen Robert Downey Sr hayatını kaybetti. Robert Downey Jr, babasıyla ilgili acı haberi sosyal medya hesabından doğruladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 19

    Tarihi mozaikler Zeugma Mozaik Müzesi'ne taşındı


    Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir evin bahçesinde bulunan 98 parça mozaiklerin, Zeugma Mozaik Müzesi'ne taşınma işlemi tamamlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Quentin Tarantino sinema salonu satın aldı

    Quentin Tarantino 10. ve son filmi sonrası yönetmenliğe veda edeceğini açıklasa da sinema için çalışmaya devam ediyor. Yakın zamanda Los Angeles’ta bulunan tarihi sinema salonu New Beverly’i yeniden açan 58 yaşındaki yönetmen, şimdi de yine Los Angeles’taki tarihi Vista Theatre’ı aldığını duyurdu.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 21

    Nijerya'da Kapadokya temalı restoran


    Nijerya'nın başkenti Abuja'da açılan Kapadokya temalı restoran, müşterilerine, Türkiye'ye hiç gitmeden Kapadokya deneyimi yaşatıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 22

    Kazara Aşk en çok izlenen dizi oldu


    Star’ın yeni dizisi Kazara Aşk, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle seyircisini ekran başına kilitledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    On5Sıfır7 Film Haftası'nın açılışı Atlas Sineması'nda yapıldı


    Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü destekleriyle 15 Temmuz Derneği'nin düzenlediği On5Sıfır7 Film Haftası'nın açılış töreni, Atlas Sineması'nda gerçekleştirildi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 24

    Haftanın filmleri (9 Temmuz 2021)


    Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5 film vizyona girdi. Haftanın öne çıkan yapımı ise Amerikalı oyuncu Scarlett Johansson'un başrolünde oynadığı bilim-kurgu, macera ve aksiyon filmi Black Widow...


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Halk ozanı Ahmet Yurt, yaşamını yitirdi


    Tuncelili halk ozanlarından Hozatlı Ahmet Yurt Dede olarak bilinen Ahmet Yurt (87) hayatını kaybetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 26

    Marvel Dizisi What If...? fragmanı yayınlandı


    Marvel çizgi romanlarının sonsuzluğa uzanan dünyası, What If...? ile bir animasyon dizisine dönüştü. Dizinin ilk fragmanında Black Panther, Doctor Strange, Thor, Killmonger, Yondu ve Peggy Carter seyirciyle buluştu.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE



  • 27

    Gayrimenkul konuları için iyi bir gün/ Günlük burç yorumları (9 Temmuz 2021)

    Ev almak, satmak, kiralamak veya tadilat, olmadı kıyı köşe temizlik için iyi bir gün.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız