Magazin ve sanat turu (20 Aralık 2018)

20 Aralık 2018 'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 20.12.2018 - 17:06

  • 1

    YILIN EN ÇOK BİLET SATAN İSİMLERİ AÇIKLANDI

    Ed Sheeran, yıl boyuncu 4.9 milyon bilet satışıyla 342 milyon sterlin kazanç sağlayarak rekor kırdı. İşte detaylar ve 2018'in en çok bilet satan 10 sanatçısı...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    28 YIL SONRA 'EVDE YİNE TEK BAŞINA'

    90’lı yılların fenomen filmi Evde Tek Başına’nın çocuk yıldızı Macaulay Culkin, 28 yıl sonra Google reklamı için yine Kevin McCallister karakterini canlandırdı. Ama bu defa Kevin için işler değişmiş görünüyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    ACUN ILICALI'DAN MURAT ÖZDEMİR AÇIKLAMASI

    Acun Ilıcalı, kendi kanalında yayınlanan MasterChef programıyla ünlenen ve geçtiğimiz gün papağanına uyguladığı işkenceyi sosyal medya hesabından paylaşan Murat Özdemir hakkında konuştu. Ilıcalı, "Adamın bu kadar psikopat olması da tahmin ettiğimiz bir şey değildi" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    TAZMİNATIYLA TÜRKİYE'DE NELER ALABİLİRSİNİZ?

    Manchester United'ın görevine son verdiği Jose Mourinho, kaldığı otel için kulüp yönetimine 537 bin Sterlinlik (3.5 milyon TL'den fazla) fatura çıkardı. Üstelik Portekizli teknik direktör 24 milyon sterlin (162 milyon TL) tazminat alacak. Bu da Türkiye'deki yılbaşı özel çekişilinde verilecek olan 70 milyon liralık büyük ikramiyenin 2.3 katını buluyor. Peki ama Mourinho tazminatı ile neler yapabilirsiniz. İşte 162 milyon TL ile Türkiye'de yapabileceğiniz yatırımlar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 5

    "63 GÜN SONRA MUCİZE GERÇEKLEŞTİ"

    Mehmet Ali Erbil’in doktor kardeşi Yeşim Erbil kardeşinin sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama yaptı. Prof.Dr Erbil, Mehmet Ali Erbil'in son 3 gündür cihaza bağlanmadığını ve konuşmaya başladığını dile getirdi. Doktor Erbil, "63 gün oldu. O kadar sevenleri dua etti ki bir mucize gerçekleşti" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    WILL SMITH 'LAMBA CİNİ' OLDU

    Hollywood’un ünlü oyuncusu Will Smith, Alaaddin animasyonunun canlı aksiyon şeklinde yeniden çevriminde ‘lambadan çıkan Cin’i canlandırdı. Smith, Cin’e kendine has ‘hip-hop’ bir hava kattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    "BEKLENTİYİ YÜKSELTTİ YERE SERT ÇAKILDIK"

    Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız (The Protector) ile Blu TV dizisi Bozkır aynı dönemde seyirciyle buluştu. Hakan: Muhafız mı, Bozkır mı? Hangi Türk dizisi daha iyi? Hakan: Muhafız ile Bozkır dizisi arasındaki farklar neler? Ceren Ala, "Bozkır’ın Muhafızı gibi oldum ama..." diyerek Hakan: Muhafız ile Bozkır'ı karşılaştırdı. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    BANSKY'DEN YENİ ÇİFT TARAFLI GRAFİTİ (HİKAYENİN DEVAMI DİĞER DUVARDA)

    Kim olduğu bir türlü çözülemeyen ‘anarşist ruhlu’ grafiti sanatçısı Banksy, Güney Galler'de yeni bir grafiti yaptı. Duvarın köşesine çift taraflı olarak yapılmış grafitinin bulunduğu şehrin halkı, yönetime, grafitiyi koruma altına alma çağrısı yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    BALAYINDAN DÖNDÜLER, İKİNCİ KEZ DÜĞÜN YAPTILAR

    Bollywood oyuncusu Priyanka Chopra ve Amerikalı şarkıcı Nick Jonas, balayından döndü, yine düğün yaptı. Çift, bu akşam üçüncü düğün resepsiyonunu verecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    ADLİ TIP KURUMU'NDAN AÇIKLAMA

    Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'ndan, şarkıcı Sıla ile oyuncu Ahmet Kural arasındaki darp soruşturmasıyla ilgili yapılan açıklamada, "Bahsi geçen Adli Tıp Kurumu raporu, kurumumuz tarafından hazırlanmış bir rapor değildir" denildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    ÜNLÜ İSİMLER THE SIMPSONS KARAKTERİ OLURSA

    Justin Bieber ve Hailey Baldwin’in yakın zamanda The Simpsons dizisinde mi göreceğiz? Maalesef hayır. Stefano Monda’nın (@steart__) yarattığı bu illüstrasyon, The Simpsons evreninde geçiyor gibi görünse de aslında durum göründüğünden biraz farklı. İllüstratör Stefano Monda, sadece Instagrammable (Instagram'lık) kareler üretme çabasında. Yetenekli illüstratör sadece Bieber çiftini değil ünlü futbolcuları da Simpson karakterleri olarak karikatürize ediyor. Cara Delevingne ve Dua Lipa gibi tanıdık simalar da The Simpsons’ın kurgu şehri Springfield’ın en sadık müdavimlerinden. İşte ünlü isimlerin The Simpsons karakterleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    TURABİ YENİDEN SURVİVOR'A MI KATILIYOR? (SURVİVOR 2019 PAYLAŞIMI)

    Survivor'da iki şampiyonluğu bulunan ve geçtiğimiz yıl üçüncü kez katılan Turabi, yaptığı paylaşımla dördüncü kez Survivor'a katılma sinyali verdi. İşte detaylar, Turabi hakkında bilgiler ve Survivor macerasından kareler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    2 MİLYON DOLARLIK YÜZÜK İTİRAFI: ZATEN NİŞANLIM HİÇ PARA VERMEMİŞTİ

    Paris Hilton, ayrıldığı nişanlısı Chris Zylka’nın hediye ettiği 20 karatlık elmas yüzüğü hakkında itiraf gibi açıklama yaptı. Ayrılık sonrası yaa gereği yüzüğü iade edip etmeyeceği konuşulurken, o, yüzüğün zaten hiç para verilmeden alındığını söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    AYŞEN GRUDA'NIN KIZI: ANNEM TEKRAR YOĞUN BAKIMA ALINDI

    Hastanede tedavisi devam eden usta oyuncu Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda sanatçının sağlık durumu hakkında yazılı açıklama yaptı. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    "SAÇLARIMI KESERSEM KARIM BENİ TERK EDER"

    Game of Thrones dizisinin Khal Drogo’su ve Aquaman filminin baş karakteri Jason Momoa, “Aşk hikayesinin anahtarı” dediği saçlarını kestirmeyecek. Ünlü oyuncu, “Yoksa karım beni terk eder” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    SERENAY SARIKAYA: HAYATIMIN EN GÜZEL RÜYASI

    Oyuncu Serenay Sarıkaya, yıllardır hayalini kurduğu müzikal projesi için gün saymaya başladı. Alice isimli proje için dersler almaya başlayan Sarıkaya, "Hayatımın en güzel rüyası" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    YAŞAYAN EN SEKSİ ERKEK SEÇİLEN OYUNCU IDRIS ELBA'NIN FAVORİ FİLMİ

    People dergisine göre 2018 yılının yaşayan en seksi erkeği oyuncu Idris Elba, türü suç olan yapımlarını evde izlemediklerini dile getirdi. Dört yaşında bir oğlu ve 16 yaşında bir kızı bulunan ünlü oyuncu, çocuklarının etkilenmemesi için böyle bir karar aldıklarını belirterek, "Görmek istemediğim karanlık şeyler dönüyor. Bir oğlum var. Bizler Shrek izlemeyi seviyoruz" açıklaması yaptı. Peki ama tüm zamanların en iyi animasyon filmleri neler? İşte Idris Elba'nın favorisi Shrek filminin de yer aldığı IMDb'nin listesine göre tüm zamanların en iyi animasyon filmleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    "UZMANLIK ALANIMDIR, PAPAĞAN ZATEN ÖYLE BAĞIRIR"

    Masterchef yarışmasıyla ünlenen Murat Özdemir'in papağana yaptığı işkence görüntüleri sonrası konuşan sanatçı Emel Müftüoğlu, "Papağanlar benim uzmanlık alanımdır. Papağanın boğazını sıkmaya gerek yok, papağan zaten öyle bağırır" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    MAKYAJSIZ GÖRÜNTÜLENDİ

    Ekran, sahne ve podyum yıldızlarını güzellik merkezlerinde saatlerini geçirdiğini ve her daim bakımlı gezmeye alışık olduklarını biliriz. Makyajsız görmeye alışık olmadığımız ünlü isimler 'sıfır makyajlı' halleriyle şaşırtıyor. Son olarak Umutsuz Ev Kadınları dizisinin oyuncularından Eva Longoria alışverişte yaparken makyajsız haliyle objektiflere takıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    TİYATROYA GİTMEMİŞ ÇOCUKLARI SANATLA BULUŞTURUYOR

    Filinta'nın Kadı Gıyaseddin'i, Muhteşem Yüzyıl'ın Lütfü Paşa'sı, Abluka'nın Kadir'i ve Söz'ün Agah Bey'i oyuncu Mehmet Özgür, hayatında hiç tiyatroya gitmemiş çocukları sanatla buluşturuyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    6 AYLIK ANNE RACHEL MCADAMS DERGİYE SÜT SAĞARKEN POZ VERDİ

    Bir dergi için süt pompalarken poz veren ünlü oyuncu Rachel McAdams, fotoğrafını paylaştığı sosyal medyada çok konuşuldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    ŞENER ŞEN 40 YIL SONRA AYNI OYUNLA SAHNEDE

    Şener Şen, 14 yıl boyunca ara verdiği tiyatro sahnesine, 40 yıl önce ilk kez İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oynadığı Türk Tiyatrosu’nun ölümsüz klasiklerinden Zengin Mutfağı ile döndü. Oyunu Emel Sayın, Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz gibi sanat ve iş dünyasından seyirciler izledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    DÜNYACA ÜNLÜ OYUNCU 'EFSANE'NİN KLİBİNDE TANINMAZ HALDE

    Ünlü oyuncu Emma Stone, Paul McCartney’in yeni şarkısı Who Cares’in klibindeki makyajıyla neredeyse tanınmaz halde. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    'TARİHİ ESERLER ONARILIRSA UNESCO LİSTESİ'NE GİREBİLİR''

    Alman Arkeolog Karen Sperlign, Doğu Roma İmparatoru I. Justinyanus döneminde inşa edilen 2 bin 500 yıllık tarihi Roma Köprüsü ile diğer tarihi eserlerin restore edilerek tanıtımının yapılması durumunda İznik'in UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi'ne girebileceğini söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    HELLBOY’DAN İLK FRAGMAN

    Süper kahraman Hellboy’un dünyayı kurtarmasını anlatan, 2004 yapımı filmin yeniden çevrimi Hellboy’dan ilk fragman yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    ÇOCUKLUK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI


    Meryem Uzerli çocukluk fotoğrafını paylaştı. 35 yaşındaki oyuncu'nun bu paylaşımı gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil. Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz. Televizyon ekranlarında, sinema perdesinde, gazetelerde ya da internette her gün gördüğünüz gösteri dünyasının ünlü isimlerini bakalım çocukluk halleriyle tanıyabilecek misiniz? İşte çocukluk fotoğraflarıyla yerli ve yabancı ünlü isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    ASIRLIK LEZZET DERSİ

    Osmanlı döneminde 'Sarayın kileri' olarak adlandırılan Kocaeli'de, asırlık yemekler KOMEK mutfağında öğretilmeye başlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    VAMPİR GÜNLÜKLERİ'NİN YILDIZI NINA DOBREV: İKİ SAATTE BİR YEMEK YİYORUM

    Vampir Günlükleri ile kariyerinde zirve yapan ünlü oyuncu Nina Dobrev bir dergide beslenme alışkanlıklarından bahsetti. Dobrev, düzenli olarak spor yaptığını ve iki saatte bir yemek yiyorum dile getirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 29

    'BEN DAHA ÖLMEDİM'

    Yeniden dizi ve filmlerde rol almak istediğini söyleyen Yeşilçam oyuncusu Hikmet Taşdemir: Bu yaşlılığımda da seyircilerimin karşısına çıkarak 'Ben daha ölmedim' diyebilirim.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız