Magazin ve sanat turu (4 Haziran 2021)

4 Haziran 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 04.06.2021 - 17:39

  • 1

    Prenses Charlene gergedanlar için Güney Afrika'da

    Monako Kraliyet Ailesi'nde ülkenin monarkı Prens Albert'in eşi olan Prenses Charlene, Güney Afrika'ya giderek kendi adını taşıyan vakıf için çalışmalarda bulunuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Kylie Jenner bebek bakım markası kurdu

    Kozmetik milyoneri Kylie Jenner (23) şimdi de kızı Stormi Webster (3) adına bebek bakım markası kurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 3

    Hasan Saltık son yolculuğuna uğurlandı

    Yaklaşık 30 yıldır müzik piyasasında önemli çalışmalara imza atan yapımcı Hasan Saltık Kartal Cemevi'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazesi Bodrum'dan İstanbul'a getirilen Saltık, Küçükyalı Mezarlığı'na defnedilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Musa Orhan özür istedi, Ezgi Mola kabul etmedi

    Sanatçı Ezgi Mola’nın, cinsel saldırı sanığı Uzman Çavuş Musa Orhan’a hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada taraflara uzlaşıp uzlaşmadıkları soruldu. Orhan’ın avukatı, Mola’dan özür mesajı istedi. Mola reddedince hakkında dava açıldı. Mola, “Gayem hakaret değil bu tip insanlık dışı olayları gerçekten yapan şahıslara olan tepkimdir” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 5

    Ata Demirer: Maalesef deniz salyası buraya kadar geldi

    Oyuncu ve şarkıcı Ata Demirer, Marmara Denizi'nde etkili olan deniz salyasını Ege'de fotoğrafladı. Demirer, "Maalesef salya buraya kadar geldi. Çok yazık çok" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Angelina Jolie, Brad Pitt’i asla affetmeyecek


    Angelina Jolie, beş yıldır süren velayet davasını keybetse de mücadeleden vazgeçmiyor. Brad Pitt'i asla affetmeyecek olan 45 yaşındaki Hollywood yıldızı hukuk savaşı için her şeyini vermeye hazır


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Burak Sergen ile Nihan Ünsal evlendi

    Corona virüse yakalanan ardından bir süre yoğun bakımda kalan ve geçtiğimiz günlerde taburcu olan Burak Sergen, nişanlısı Nihan Ünsal ile dünyaevine girdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Hunter Biden'ın striptizciyi işe aldığı ortaya çıktı


    Hunter Biden'ın nasıl tanıştığını hatırlamadığını söylediği striptizciyle ilgili yalanları ayağına dolandı. ABD Başkanı'nın oğlunun striptizciyi işe aldığı ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 9

    Kraliçe II. Elizabeth 13. kez bir ABD Başkanı ağırlayacak

    Buckingham Sarayı, Kraliçe II. Elizabeth'in ABD Başkanı Joe Biden ile 13 Haziran'da Windsor Kalesi'nde görüşeceklerini duyurdu. Biden, Kraliçe'nin ağırlayacağı 13'üncü ABD başkanı olacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Canan Ergüder: Beşinci kemoterapi bitti


    Nisan ayında meme kanserine yakalandığını açıklayan oyuncu Canan Ergüder'den haber var. Kemoterapi tedavisindeki beşinci aşamanın bittiğini söyleyen Ergüder, "Her şey yolunda" ifadelerini kullandı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 11

    Set aşkı gerçek oldu: İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü el ele

    Birlikte oldukları öne sürülen ancak bu iddialara tepki gösteren Masumiyet dizisinden rol arkadaşları İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü birlikteliği belgelendi. İkiliden Tütüncü kendisini görüntüleyen muhabirlere, "Kimse bilmiyor. Saklayarak yaşıyoruz, ne menajerlerimiz ne de en yakın arkadaşlarımız aşk yaşadığımızı bilmiyor. Fotoğrafları yayınlamayın, çok yıpranırız" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Eminem'den yeni rekor

    Eminem’in yeni şarkısı Killer, YouTube’da altı günde 5 milyon dinlenme sayısına ulaştı


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer ile Taner Ölmez-Ece Çeşmioğlu çiftlerinden birlike tatil

    Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti, yakın arkadaşları Taner Ölmez ve nişanlısı Ece Çeşmioğlu’yla tatil sezonunu Kaş'taaçtı. Kaş'ta lüks bir otelde kalan grup, havuz başında objektiflere yansıdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Evlilik teklifi alan Şeyma Subaşı: Duygularımı anlatacak kelime yok


    Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den aldığı evlilik teklifi sonrası romantik karelerini ve duygularını Instagram hesabından paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Harry Potter mağazası açıldı: Yağmur altında uzun kuyruk

    Dünyanın en büyük Harry Potter mağazası New York'ta açıldı. Serinin hayranları yağmura rağmen uzun kuyruklar oluşturdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Lady Gaga dünya turnesini bir kez daha erteledi

    Lady Gaga son albümünün turnesini corona virüs pandemisi nedeniyle dünyanın bazı bölgelerinin henüz hazır olmadığını söyleyerek bir kez daha erteledi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 17

    Billie Eilish, H.E.R ve Kid Cudi’den üç bölümlük konser serisi

    Amazon’un düzenlendiği Prime Day kapsamında “Prime Day Show”, 17 Haziran’dan itibaren dünya yıldızları Billie Eilish, H.E.R ve Kid Cudi’nin yer aldığı üç bölümlük konser serisini müzikseverlerle buluşturacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Bağlılık Hasan, Cannes'da Türkiye'yi temsil edecek


    Yönetmen Semih Kaplanoğlu, Bağlılık Hasan filmiyle 74. Cannes Film Festivali'nde Türkiye'yi temsil edecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Sosyal medya "Dünya Kahvaltı Günü"nde Van kahvaltısı fotoğraflarıyla renklenecek

    Van kahvaltısının tanıtımına katkı sunulması amacıyla haziranın ilk pazar günü düzenlenen "Dünya Kahvaltı Günü", salgın tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla bu yıl da festival yerine sosyal medyadan yapılacak paylaşımlarla kutlanacak. Van'da 51 bin 793 kişinin katılımıyla "dünyanın en kalabalık kahvaltı sofrası" rekorunun kırılmasına ve Van'ın Guinness Rekorlar Kitabı'na girmesine öncülük eden Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), "Dünya Kahvaltı Günü" etkinliklerinin ikincisini 6 Haziran'da gerçekleştirecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    46. yaşına özel 46 fotoğrafla Angelina Jolie

    Üç Altın Küre, iki Sinema Oyuncuları Derneği, bir de Oscar ödüllü oyuncu ve film yapımcısı Angelina Jolie, bugün (4 Haziran 1975) doğum gününü kutluyor. İşte 46. yaşına özel 46 fotoğrafla Angelina Jolie...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 21

    İzmir'de 8 bin 500 yıllık el aleti bulundu

    İzmir'in Bornova ilçesindeki Yeşilova ve Yassıtepe höyüklerinde bu yılki kazı çalışmaları başladı. Yapılan kazılarında, 8 bin 500 yıllık geçmişe sahip küçük bir el aleti bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Devlet Tiyatroları açık havada perdelerini açtı


    Corona virüs salgını nedeniyle temsillerine ara veren Devlet Tiyatroları, Açık Hava Tiyatrosu Yaz Oyunları ile seyircisiyle yeniden buluştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 23

    Menajerimi Ara 40. bölüm fotoğrafları: Ortalık karışıyor

    Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’, her pazar izleyici ile buluşuyor. Diziden yeni bölüm fotoğrafı yayınlandı. İşte yeni bölümde yaşanacaklar ve kareler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Zerzevan Kalesi'ndeki Mithras Tapınağı'na bağlantılı yapılar bulundu


    Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ndeki Roma İmparatorluğu'nun doğudaki son garnizonu olan Zervevan Kalesi'ndeki Mithras Tapınağı'nda bağlantılı yapılar keşfedildi. Kazı Heyeti Başkanı Doç. Dr. Aytaç Coşkun, "Kutsal alana girişten önce birçok yapının, kutsal alandaki törenlerin düzenlendiği yerle bağlantılı olduğunu gördük ve bu alanda çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Tapınakta ayinler yapılırken gerek koridorlardan gerekse farklı yapılardan giriş yapılıyor. Bu nedenle bunun bu gizem dini ile ilgili olduğunu düşünüyoruz" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE



  • 25

    Omar ve Biz bu kez İtalya'dan ödülle döndü


    İki göçmenle komşu olmak zorunda kalan emekli bir komutanın hikayesini konu edinen Omar ve Biz filmi, ulusal ve uluslararası birçok festivalden ödül almaya devam ediyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 26

    İbo Show 27. yeni bölüm tanıtımı

    Star’da yayınlanan ve her Cumartesi seyircisini ekran başına kilitleyen İbo Show yine keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor. İbo Show, bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde Mehmet Ali Erbil, Gülben Ergen, Mahmut Tuncer ve Özgür Alter’i konuk ederek unutulmaz bir geceye imza atıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Akrep 25. yeni bölüm fragmanı

    Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı Star TVnin yeni dizisi Akrep'in 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE 

  • 28

    Survivor'da ödül ve market oyununu kim kazandı? (3 Haziran 2021 ayrıntıları)


    Survivor'da ödül ve market oyununu kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Ayşe ve İsmail Balaban'ı takım kaptanı seçildiği son bölümde rakibine fırsat vermeyen mavi takım ödül ve market oyununu kazanarak mutlu sona ulaştı. Ada birleşmesinin de yaşandığı bölümde iki takım arasındaki konuşma sonrasında takımlar aynı barakada kalmak üzere anlaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Venüs, Jüpiter’e gülümsüyor / Günlük burç yorumları - 4 Haziran 2021

    Maddi, manevi her konuda çok daha şanslı bir gün geçirmemiz olası. O nedenle geleceğe bakarak adım atmak bugün ideal.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    20 Haziran 2021 Babalar Günü için burçlara göre hediye önerileri


    Sevgili astroloji severler, olmazsa olmazlardan bir gün olarak takvimlerde yerini alan “Babalar Günü” onlara sevgimizi aktarmak veya onları minnetle bir kere daha anmak için fırsat sunuyor.


    HABER DETAY - TIKLA İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız