Magazin ve sanat turu (28 Mayıs 2021)

28 Mayıs 2021 Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...  

Haberler 28.05.2021 - 16:30

  • 1

    Prens Harry: Örtbas etmekte inanılmaz derecede

    iyilerPrens Harry, Oprah Winfrey ile birlikte Apple+ için yaptıkları programın son bölümünde kraliyet ailesiyle ilgili yeni itiraflarda bulundu. İkinci kez ebeveyn olmaya hazırlanan Harry ailesinin duyduğu utanç nedeniyle zihinsel rahatsızlıkları örtbas etmekte inanılmaz derecede iyi olduğunu söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Finlandiya Başbakanı Sanna Marin aylık 300 euroluk mutfak masrafları ile gündemde

    Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, Başbakanlık resmi konutu Kesaranta’da bulunduğu dönemde usulsüz olarak kendisi ve ailesi için harcadığı aylık 300 euroluk mutfak masrafları ile eleştiriliyor



    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    600'den fazla müzisyenden İsrail'i boykot çağrısı

    Dünyanın birçok ülkesinden aralarında Patti Smith ve The Strokes grubundan Julian Casablancas gibi ünlü isimlerin de bulunduğu 600'den fazla müzisyen, imzaladıkları mektupla İsrail'i boykot çağrısı yaptı. Türkiye’den piyanist Büşra Kayıkçı ve çellist Duygu Demir çağrıya imza atan isimlerden oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 4

    Bill Cosby şartlı tahliyesini yaktı


    Amerika'nın Babası olarak bilinen bir zamanların sevilen komedyeni, Bill Cosby, cinsel suçlular için önerilen terapiye katılmayarak şartlı tahliye dilekçesinin de reddedilmesine neden oldu.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 5

    Kim Kardashian hukuk sınavını geçemedi

    Kanye West'ten boşanacağı konuşulan Kim Kardashian, avukat olma yolunda girdiği hukuk sınavını geçemediğini söyledi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 6

    Ece Hakim Harvard’dan mezun oldu


    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynarken 2016'da Harvard Üniversitesi'ni tam burslu olarak kazanan ve ABD'de eğitim alan Ece Hakim mezun oldu. Peki eğlence ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin okuduğu okulları /bölümleri biliyor musunuz? İşte ünlü isimleri mezun oldukları bölümler...


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 7

    Prens William ve Düşes Kate'in yelkenli neşesi


    İngiliz Kraliyet Tahtı’nın ikinci varisi Prens William ve 10 yıllık eşi Kate Middleton 20 yıl önce öğrenciyken tanıştıkları St Andrews'a gitti ve kara yelkenlisiyle eğlenceli anlar yaşadı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Vanessa Redgrave'den, Kevin Spacey'e sessiz protesto: Filmin kadrosundan ayrıldı


    Ünlü İngiliz oyuncu Vanessa Redgrave, eşi Franco Nero’nun yönettiği filmde rol alacaktı. Ancak hakkında cinsel taciz iddiaları bulunan Kevin Spacey ile oynamamak için projeden son anda vazgeçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 9

    Britney Spears, Prenses Diana’yı övdü: Gücünden habersiz saf bir dahi


    Ünlü şarkıcı Britney Spears, Prenses Diana'ya övgü yağdırdı. Son Intagram paylaşımında, 1997 yılında hayatını kaybeden Prensesi anan Spears, Diana için "kendi gücünden habersiz saf bir dahiydi" sözlerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 10

    Nilperi Şahinkaya'nın diplomat kızı sendromu


    Nilperi Şahinkaya dilomat kızı sendromu yaşadığını ve 4 yılda bir ev değiştirdiğini söyledi. 33 yaşındaki oyuncu ayrıca planlı ve programlı olmak konusunda takıntılı olduğunu itira etti. Şahinkaya, takıntısı olan tek ünlü değil. İşte ünlülerin takıntı ve fobileri...


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 11

    94. Oscar Ödülleri ne zaman düzenlenecek?


    Oscar Ödülleri olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan Akademi Ödülleri'nin 94'üncüsü gelecek sene martta düzenlenecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 12

    Salvatore Garau'nun görünmez heykeli 15 bin euroya satıldı


    İtalyan sanatçı Salvatore Garau fiziksel varlığı olmayan görünmez bir heykel yaptı. Ben adlı çalışma, 18 Mayıs'ta düzenlenen açık artırmada 15 bin euroya (yaklaşık 150 bin TL) satıldı


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 13

    Özge Ulusoy estetik operasyon geçirdi


    Model ve sunucu Özge Ulusoy, ameliyat masasına yattı. Ulusoy, burnundan estetik operasyon geçirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 14

    Ashley Cain'in bebeğine veda mesajı: Gülüşünü özledim


    Hayat arkadaşı Safiyya Vorajee ile birlikte birlikte büyük bir heyecanla bekledikleri Azaylia kavuştuktan sekiz ay sonra minik kızlarını toprağa vermek zorunda kalan Ashley Cain'in cenaze töreninde gözyaşları içinde yaptığı konuşma ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 15

    BTS'ten RM: İngilizceyi Friends'ten öğrendim

    Liverpool'un Alman teknik direktörü Jürgen Klopp'tan sonra Friends Özel Bölümü'nde (Friends Reunion Special) yer alacak K-Pop grubu BTS'in üyelerinden Kim Nam-joon (RM) da, İngilizceyi diziden öğrendiğini söyledi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 16

    No Time To Die sinemalarda gösterilecek mi?

    Amazon'un MGM'i satın almasının ardından James Bond krizi çıktı. No Time To Die'ın yapımcıları filmin vizyona girme kararına bağlı kalınmasını istiyor. Amozan ise 1 Ekim 2021 tarihinde seyirciyle buluşacağı açıklanan film hakkında sessizliğini koruyor...


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 17

    Game of Thrones'un yeni devam dizisi belli oldu: 10.000 Ships


    Game of Thrones’un (Taht Oyunları) devam serisi; House of the Dragon sonrası 10.000 Ships ile devam edecek. Dizinin senaryosu Amanda Segel’a emanet edildi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 18

    Friends Reunion Special sonrası bu yaz vizyona girecek diziler

    1990'ların Amerikan sitcomu Friends'in uzun zamandır beklenen Friends Özel Bölümü (Friends Reunion Special) yayınlandı. Uzun süredir gündemde olan dizinin seyirciyle buluşması sonrası gözler bu yaz yayınlanacak yeni dizilere ve devam sezonlarına çevrildi. İşte önümüzdeki günlerde seyirciyle buluşacak diziler...


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 19

    36 bedene ulaşan Deniz Seki 26 yıl önceki elbisesiyle


    22 kilo vererek 36 bedene inen şarkıcı Deniz Seki Demet ile Alişan'ın konuğu oldu. Hedeflediği kiloya inen ve 26 yıl önceki elbisesiyle ekrana çıkan şarkıcı son haliyle beğeni topladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 20

    Conolar’ın yaşamı belgesel oluyor


    Adana'da doğup, büyüyen Yazar Meltem Yılmaz ile Koku’nun Serüveni belgeseliyle 60 festivalden ödülle dönen yönetmen Şahin Yiğit, Cono aşireti mensuplarının yaşamını belgeselle ekranlara taşımaya hazırlanıyor. Belgesel, Cono aşiretini yalnızca ilişkilendirildikleri suç dünyası ile değil günlük hayatlarından alışkanlıklarına, hayallerinden hayata tutunma çabalarına, yaşanmışlıklarından aşklarına, ayrılıklarına ve hüzünlerine kadar her yönüyle ekrana taşıyacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Arkeoparka dönüştürülen 2900 yıllık Urartu şehri turistleri ağırlamak için gün sayıyor


    Erzincan'da Tarihi İpek Yolu üzerinde yer alan ve restorasyon ile yürüyüş yolları yapılarak arkeopark olarak bilinen açık hava müzesine dönüştürülen Urartuların günümüzü ulaşan en önemli şehirlerinden Altıntepe Kalesi ziyarete açılmak için gün sayıyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 22

    Fatih Sultan Mehmet Müzesi açıldı

    İstanbul’un fethinin 568. yıl dönümünde, Türkiye’de bir ilke imza atıldı. Türkiye, Fatih Sultan Mehmet Müzesi’ne kavuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 23

    Menajerimi Ara'da Çukur'un Medet'i Mustafa Kırantepe krizi


    Başrollerinde Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun oynadığı Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'nın 39. yeni bölümünde Çukur'un Medet'i Mustafa Kırantepe krizi yaşanıyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 24

    İbo Show 26. yeni bölüm tanıtımı


    Star’da yayınlanan ve her Cumartesi seyircisini ekran başına kilitleyen İbo Show yine keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor. İbo Show’ bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde; Burcu Güneş, Hakkı Bulut, Gökhan Tepe, Mine Koşan ve Vahdet Vural’ı konuk ederek unutulmaz bir geceye imza atıyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 25

    Gülümsemeye zorlayın kendinizi / Günlük burç yorumları (28 Mayıs 2021)


    Eklem ağrılarına ve cilt ile ilgili sorunlara dikkat! Uzun vadeli yatırımlar için hiç de fena bir gün değil.


    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 26

    Survivor'da düello/challenge oyununu kim kazandı? (27 Mayıs 2021 ayrıntıları)


    Survivor'da düello (challenge) ve ödül oyunlarını kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, ilk oyunda yiyecek ödülü için parkurda adeta canını dişine taktı. Kıran kırana geçen mücadeleyi mavi takım kazandı. Düello eşleşmelerinde ise gecenin galibi Steven oldu.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 27

    Kendine özgü bir şiir dünyası kuran anlatıcı şair: Edip Cansever

    Yeditepe Şiir Armağanı, Türk Dil Kurumu Şiir Ödülü ve Sedat Simavi Edebiyat Ödülü sahibi, İkinci Yeni şiir akımının önemli şairlerinden Edip Cansever, vefatının 35. yılında anılıyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Ahmet Ümit'in Kayıp Tanrılar Ülkesi ne zaman okurlarıyla buluşuyor?


    Yazar Ahmet Ümit'in 15 Haziran'da yeni kitabı Kayıp Tanrılar Ülkesi'ni raflardan önce Clubhouse'ta okurlarıyla buluşturacak.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız