Magazin ve sanat turu (27 Eylül 2018)

27 Eylül 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 27.09.2018 - 17:37 Son Güncelleme : 27.09.2018 - 17:39

  • 1

    ESTETİK POLEMİĞİNE JÜRİDEN YENİ YANIT: GÜZELLİK SADECE DIŞ GÖRÜNÜŞ DEĞİL Kİ

    Miss Turkey 2018 birincisi olduktan sonra sosyal medyada bir karesi yayınlanarak estetikli olduğu öne sürülen Şevval Şahin için jüride yer alan Cihan Nacar'ın yanıtının ardından yeni bir açıklama geldi. "Güzellik sadece dış görünüş değil ki" diyen jüri üyesi Op. Dr. Bülent Cihantimur, "Hiçbir uluslararası yarışmanın kurallarında, yarışmacılar 'estetiksiz olmalıdır' ibaresi yer almaz" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    O.J. SIMPSON'DAN BILL COSBY'YE: HAPİSHANEDE ARKANI KOLLA BILL!

    Eşi ve arkadaşını öldürmekle suçlanan ve bir dönemin en ünlü davasının sanığı olan eski Amerikan futbolcusu O.J. Simpson, önceki gün cinsel saldırı suçuyla cezaevine konulan oyuncu Bill Cosby'ye "Arkanı kolla" uyarısında bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    IRINA SHAYK'IN ÖZEL ANTRENMANI (LA)

    Hamile olduğu 2016’da yapılan Victoria’s Secret defilesinde ortaya çıkan ve bu süreçte kameralara yakalanmayan Irina Shayk, doğumdan kısa süre sonra formuna dönüp, korumasını spora borçlu. Süper model Los Angeles'ta (LA) kişisel antranörle çalışırken görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    46. YAŞINA ÖZEL GWYNETH PALTROW FİLMLERİ

    ABD'li oyuncu Gwyneth Kate Paltrow, 27 Eylül 2018 itibariyle 46. yaşını kutluyor. İşte Hollywood yıldızının yeni yaşına özel dünden bugünü rol aldığı filmler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    BROOKES'TAN YENİ MALİKANESİNE 72,5 MİLYON DOLAR

    Avustralya'da yazılım şirketi Atlassian'ın kurucularından Mike Cannon-Brookes, 72,5 milyon dolara (yaklaşık 450 milyon TL) malikane satın aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    GISELE BUNDCHEN’DEN ESTETİK İTİRAFI

    Dünyaca ünlü Brezilyalı süper model Gisele Bündchen, iki çocuğunu emzirdikten sonra göğüslerinde deformasyon oluştuğunu söyleyerek meme estetiği itirafında bulundu. Bündchen estetik yaptırdığı için pişman olduğunu da belirtti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    iPHONE X AKSESUAR OLDU (GALLIANO DEFİLESİ)

    Fransız lüks moda evi Maison Margiela’nın kreatif direktörü John Galliano, yeni hazır giyim koleksiyonunda iPhone XS, iPad'ler ve sanal gerçeklik gözlüklerinden ilham aldı. Bileklik haline getirdiği iPhone’la koleksiyonunda teknolojiye odaklandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    "BİZ DÜNYAYI DEĞİŞTİRMEK İSTEDİK OLMADI, AMA DÜNYA DA BİZİ DEĞİŞTİREMEDİ"

    Usta oyuncu Tuncel Kurtiz, arkasında yüzlerce film, tiyatro oyunu ve dizi bırakarak 27 Eylül 2013'de yaşama veda etmişti. Usta oyuncu ölümünün 5. yılında anılıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    'JAMES BOND' İLK KEZ BEBEĞİYLE

    James Bond rolüyle tanınan Daniel Craig ve Oscar’lı oyuncu eşi Rachel Weisz bir ay önce dünyaya gelen bebekleriyle ilk kez görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    ÇUKUR'UN CUMALİ'Sİ NECİP MEMİLİ'NİN SET KAZASI

    Çukur dizisinde Cumali Koçovalı karakterini canlandıran ünlü oyuncu Necip Memili, dizi setinde rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılaran Memili'nin ameliyatını BJK doktoru gerçekleştirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    "KATE SON DERECE KISKANÇ"

    Afrika seyahatine çıkmaya hazırlanan Prens William, evde kalıp üç çocuğuna bakacak olan eşi Kate Middelton’un bu seyahat için kendisini kıskandığını söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    UKRAYNA KRALİÇESİ TACINI GERİ VERMİYOR

    Ukrayna Güzellik Yarışması'nda birinci olan Veronika Didusenko daha önce evlenip boşandığı ve 4 yaşında bir oğlunun olduğunu ortaya çıkmasıyla yarışmadan diskalifiye edildi. Ancak Didusenko tacını geri vermeyi reddetti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    "KÖPEK GİBİ ÇALIŞIYORUM, KİMSE 'NASIL BU KADAR PARA KAZANIYOR?’ DİYEMEZ"

    Aylık kazancının 200 bin TL olduğu iddiaları ortaya atılan Çağla Şıkel, "Köpek gibi çalışıyorum, kimse 'nasıl bu kadar para kazanıyor?’ diyemez" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    X-MEN EKİBİNİN EN GÜÇLÜ DÜŞMANI

    X-Men serisinin devam filmi olan ve Dark Phoenix karakterinin hikayesini anlatacak olan Marvel'ın yeni filmi X-Men: Dark Phoenix'in ilk fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    ÇOCUKLUK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

    Miss Turkey 2018 güzellik yarışmasında üçüncü olarak Miss Turkey Supranational seçilen Roda Irmak Kalkan Instagram hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    ROCKY EFSANESİ DEVAM EDİYOR

    Başrollerde bir kez daha Michael B. Jordan ve Sylvester Stallone’nin yer alacağı Creed 2'nin ikinci fragman yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    SLICK WOODS DOĞUMDAN İKİ HAFTA SONRA ESKİ HALİNE DÖNDÜ

    Ünlü model Slick Woods, doğumdan sadece iki hafta sonra hiç doğum kilosu kalmadığını gösteren fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    MÜSLÜM FİLMİNDEN YENİ FRAGMAN

    Müslüm Gürses'in hayatını anlatan ve merakla beklenen Müslüm filminden yeni fragman geldi. Film 26 Ekim’de vizyonda olacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 19

    MÜZİK TARİHİNİN EN TUHAF ALBÜM KAPAKLARI

    1939 yılında ilk illüstrasyonlu albüm kapağının yayınlanmasından bu yana müzisyenler hep albüm kapaklarında anlatacakları hikayelere önem verdi. Ancak bazıları albüm kapağı fotoğrafında 'tuhaf' olarak nitelendirilebilecek fotoğraflara yer vermekten çekinmedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    DÜNYANIN EN GÜZEL KÜTÜPHANELERİ

    İtalyan fotoğrafçı Massimo Listri, yaz aylarında dünyanın farklı yerlerinden en güzel kütüphanelerin fotoğraflarından oluşan bir kitap hazırladı. Kütüphaneler, tarihi değerleri, mimari özellikleri ve ayrıcalıklı güzellikleriye birer sanat eseri olarak kitapta yer buldu. Bu kütüphanelere bakınca ziyaret etme isteği bir yana, insanın tüm gününü buralarda geçirme isteği uyanıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ’NDE PUHUTV RÜZGARI

    45. Altın Kelebek Ödülleri için geri sayım başladı. 5 Ekim’e kadar başvuruları devam eden, televizyon, müzik ve dijital platform dünyasından başarılı projeleri halkın oylamasına sunan ödül töreni 38 dalda “en iyileri” seçecek. puhutv Özel Dizileri; Fi, Dip ve Şahsiyet 5 kategoride aday olarak yer alıyor. Oylama ise 5 Ekim’e kadar devam ediyor. İşte puhutv'nin aday kategorileri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    HAYATINI KAYBEDEN YAKUP YAVRU'NUN ÖDÜLÜ ÇİÇEKLERLE DONATILDI

    25'inci Uluslararası Adana Film Festivali'nin galasında 25'inci Yıl Emek Ödülleri dağıtıldı. Gecede hayatını kaybeden Yakup Yavru'nun ödülü çiçeklerde donatılmış bir masaya konuldu. Yavru'nun ödülünün Adana Sinema Müzesi'nde sergileneceği belirtildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    KUŞATMA MUHAREBESİ: KUT-ÜL AMARE

    Birinci Dünya Savaşı sırasında Irak Cephesi'nde, İtilaf Devletleri ile İttifak Devletleri arasında gerçekleşmiş bir kuşatma muharebesi olan "Kut-ül Amare"yi anlatan filmin çekimleri 7 ülkede gerçekleştirildi. Yönetmen Koray Demir, Kut'ül Amare Masaldan Gerçeğe adlı belgesele ilişkin, "Sadece ordunun değil, halk gücünün de birleşerek işgalci bir güce karşı direndiği ve boyun eğmediği, bu sayede de 200 yıldır yenilgi yüzü görmemiş dünyadaki en büyük güce diz çöktürüldüğü anı anlatan bir film yapmak istedik" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    MUSTAFA SANDAL'DAN O FOTOĞRAFA AÇIKLAMA

    Mustafa Sandal (48), önceki gün Akmerkez’de kameralara yansıdı. İki oğlunun annesi Emina Jahovic’ten boşandıktan sonra gece yaşamında görünmeyen, kendini spora veren Mustafa Sandal, "Toplantım var” diyerek muhabirlerden kaçtı. Milliyet'in haberine göre; Sandal’ın bitkin hali ve yüzündeki kırışıklar “Aniden çöktü” yorumlarına neden oldu.

    Kimi ise Sandal'ın makyajsız olduğunu savunurken kimileri ise estetik iddialarını ortaya attı.

    Bu gelişmelerin ardından göz kapaklarını aldırdığı iddia edilen Sandal, "Ters ışıkta öyle çıktım. Gördüğünüz gibi bir ameliyat, bir estetik yok" açıklamasını yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    ARDA TURAN: TEKMELER BAŞLADI

    Hamile eşi Aslıhan Doğan Turan ile birlikte defile izlemeye giden Arda Turan, "Bebeğimiz tekme atmaya da başladı. Çok şükür, her şey yolunda” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    "BİZ ÖLMEYİZ ŞEHİT OLURUZ, SİZ LEŞ OLURSUNUZ"

    Star TV ekranlarında yayınlanan Söz'ün 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 27

    DAMAK ÇATLATAN LEZZET: ERKEÇ

    Kütahya'da, yaylalarda beslenen ve erkeç adı verilen kısırlaştırılmış erkek keçinin etinden yapılan güveç, kentin vazgeçilmez geleneksel lezzetleri arasında yer alıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 28

    PROF. DR. İLBER ORTAYLI'DAN GÖBEKLİTEPE AÇIKLAMASI

    Tarihçi akademisyen Prof. Dr. İlber Ortaylı, UNESCO Dünya Miras Listesi'ne alınan Göbeklitepe'nin ilerleyen yıllarda çok daha fazla dikkati çekeceğini belirtti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 29

    DİP EN İYİ WEB DİZİSİ SEÇİLDİ

    Başrollerinde İlker Kaleli, Neslihan Atagül Doğulu ve Berrak Tüzünataç’ın rol aldığı Dip dizisi, Golden Umbrella Televizyon Ödülleri töreninde en iyi web dizisi ödülüne layık görüldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 30

    İSTANBUL MUHAFIZLARI’NIN FİLMİ GELİYOR

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ ve Neher Prodüksiyon ortak yapımı olan ‘İstanbul Muhafızları’ adlı çizgi dizi, beyazperdeye aktarıldı. Fragmanı yayınlanan film 3 Ekim'de vizyonda olacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 31

    XXF: VERY VERY FRENCH FESTIVAL 24 KASIM'DA BAŞLIYOR

    XXF: Very Very French Festival, bu sene 24 Kasım-7 Aralık tarihleri arasında Zorlu PSM’de gerçekleşiyor. İstanbul Fransız Kültür Merkezi işbirliği ile gerçekleşecek festival bu sene müzikseverlere pop müzikten caza, elektronik müzikten folka, rock müzikten blues’a 4 farklı etkinlik sunacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 32

    GÖÇ TEMASI İKİ FARKLI SERGİDE HAYAT BULDU

    Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen İstanbul Tasarım Bienali'nin altı temasından 'Dünya Okulu'nun sponsoru İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ)'göç' temasının işlendiği iki önemli sergiyi bienal kapsamında sanatseverlerle buluşturdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 33

    GÖKYAY VAKFI SATRANÇ MÜZESİ'NDE SONBAHAR RESİTALİ

    Gökyay Vakfı Satranç Müzesi’nde 29 Eylül'de piyanist Yeşim Gökalp’in “Sonbahar Resitali” düzenlenecek. Müze kurucusu Akın Gökyay, "Müze atmosferi ile müzik notaları birleştiğinde inanılmaz bir uyum sağlıyoruz" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 34

    YEŞİLÇAM'I EVİNDE YAŞATIYOR

    Adana’da küçük yaşlardan bu yana biriktirdiği film, afiş ve sinema makineleriyle evine müzeye dönüştüren emekli sinema makinisti Sabri Şenevi (63), eski makinelerle film gösterimleri de yaparak Yeşilçam’ı günümüzde yaşatıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız