Magazin ve sanat turu (5 Aralık 2018)

5 Aralık 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 05.12.2018 - 17:06 Son Güncelleme : 05.12.2018 - 17:12

  • 1

    ÜÇ AYRILIK ZİRVEDE

    Medya Takip Merkezi'nin (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı Kasım ayı magazin raporu açıklandı. İşte aralarında Sıla- Ahmet Kural, Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı ve Demet Akalın-Okan Kurt ayrılıklarının yer aldığı, geçen ay hakkında en çok haber yapılan magazin olayları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    ELEŞTİRMENLERE VE SEYİRCİLERE GÖRE 2018'İN EN İYİ OYUNCULARI

    Gocompare sitesi, 100 üzerinden puanlama ile eleştirmenlere ve seyircilere göre en beğenilen oyuncuları belirledi. İşte sinema eleştirmenlerine göre 2018'in en iyi oyuncuları ile seyircilere göre 2018'in en iyi oyuncuları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    2019 OSCAR TÖRENİ’NİN SUNUCUSU BELLİ OLDU

    Bu yıl 91’incisi düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni’ni ünlü komedyen ve oyuncu Kevin Hart’ın sunacağı açıklandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    SEAN PENN, CEMAL KAŞIKÇI BELGESELİ İÇİN TÜRKİYE'DE

    Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili belgesel hazırlamak üzere Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Sean Penn, Suudi Arabistan Konsolosluğunda çekim yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKL OKU)

  • 5

    APPLE EN İYİ FİLMLERİ AÇIKLADI

    Apple editörleri; uygulama, müzik, podcast, kitap, TV gibi çeşitli kategorilerde 2018’in En İyilerini listesini açıkladı. Türkiye’den ve dünyadan iTunes 2018’in En iyi Filmleri şöyle sıralandı.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    KIM KARDASHIAN'DAN KOCASI İÇİN ŞENER ŞEN GİBİ AÇIKLAMA

    Kim Kardashian, Broadway müzikali esnasında eşi Kanye West’in telefon kullandığı için seyirciden uyarı alması ve bunun üzerine “Görgüsüzlüğümüzden dolayı özür dilerim” açıklaması yapmasının ardından eşini savundu. Kardashian’ın savunması, Şener Şen’in meşhur Banker Bilo repliğini akıllara getirdi: Yaptı ama sorun bakalım neden...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    'MEHMET ALİ ERBİL VEFAT ETTİ' İDDİASINA YALANLAMA

    Sosyal medyada ortaya atılan 'Mehmet Ali Erbil vefat etti' iddiasınını yalanlayan doktor kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, "Tedavisi devam ediyor" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    PRIYANKA CHOPRA'NIN ÇOK KONUŞULAN GELİNLİĞİ

    Kendisinden 10 yaş küçük Amerikalı şarkıcı Nick Jonas ile evlenen Hint oyuncu Priyanka Chopra, 22 metre duvaklı gelinliğiyle çok konuşuldu. Bollywood oyuncusunun Hello dergisinde yayınlanan özel gelinliği 1826 saatte hazırlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    SUFİ DÜNYASININ MÜZİĞİ BU GECEDE BULUŞUYOR

    Mevlana'nın sözleri, Sufi dünyasının müziği bu gecede buluşuyor. Şeb-i Arus Töreni 23 Aralık'ta Volkswagen Arena'da. Gecenin anlatıcılığını Yetkin Dikinciler üstleniyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    İŞTE DÜŞES'İ ETKİLEYEN OYUNCU

    Meghan Markle’ın oyunculuk mesleğini seçmesinde Julia Roberts’tan ilham aldığını söyleyince Julia Roberts “Bulutların üzerine çıktım” yorumunu yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    GÜÇLÜ KADINLARIN MERKEZDE OLDUĞU FİLM VE DİZİLER

    Bugün Dünya Kadın Hakları Günü. Aynı zamanda Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı tanınmasının 84'üncü yılı. İşte 5 Aralık Dünya Kadır Hakları Günü'nde, IMDb'nin listelediği adeta 'Kadına Şiddet'e Hayır' diyen güçlü kadınların merkeze alındığı dizi ve filmler hafta sonu için iyi bir izleme önerisi olabilir...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 12

    BAKAN ERSOY ELIZABETH BANKS'I KABUL ETTİ

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ABD’li sinema yıldızı ve yönetmen Elizabeth Banks'ı, Çırağan Sarayı'nda kabul etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    "YILMAZ GÜNEY’İN HİKAYESİ MÜSLÜM’Ü GEÇER"

    Fatoş Güney, ‘Çirkin Kral Efsanesi’ adlı belgeselde eşi Yılmaz Güney’in kadına şiddet uygulayan biri gibi gösterildiğini dile getirdi. "Belgeseli izleyince ‘Yazık’ dedim. Yılmaz’ın filmini kendim yapacağım" diyen Güney, projenin Müslüm filmini geçeceğini de ifade etti. Güney, "Müslüm'ü öyle bir geçer ki; onlarca misli hem de. Bizim projemize niyetlenen çok yapımcı oldu. En sonuncusu 'Müslüm' filminin yapımcısı Mustafa Uslu'ydu ama son anda vazgeçti" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    YILIN ALBÜMÜ TAYLOR SWIFT'TEN

    Taylor Swift’in Reputation adlı albümü, Billboard 200 listesinde yılın en iyi albümü oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    DERYA ALABORA VE DENİZ ÇAKIR AYNI SAHNEDE

    Derya Alabora ve Deniz Çakır’ın birlikte rol aldığı Beyaz, yıllar sonra ölüm döşeğindeki annelerinin başında bir araya gelen iki kız kardeşin bir ömürlük hesaplaşmasıyla hem hüzünlendiriyor hem de seyredenlerin yüreğini ısıtıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 16

    DEFİLEDEN ROL ÇALDILAR

    Margot Robbie ve Blake Lively, katıldıkları Chanel defilesinde dikkat çeken stilleriyle rol çaldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    ÜNLÜ OYUNCU SAHNEDE ZEHİRLENDİ (SU YERİNE YANLIŞ SIVI)

    Ünlü oyuncu Sumru Yavrucuk zehirlendi. Yavrucuk, dün akşam oyun için gittiği Marmaris’te sahnede yanlışlıkla su yerine AdBlue (su bazlı üre çözeltisi) içti. Oyundan sonra fenalaşan ünlü tiyatrocu mide bulantısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Gece boyu hastanede gözetim altında bulunan Yavrucuk’un sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    SÜPER KADINLAR

    Bugün Dünya Kadın Hakları Günü. Aynı zamanda Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı tanınmasının 84'üncü yılı. İşte 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nde sinema ve televizyona damga vuran, kadınların gücünü yansıtan süper kahramanlarla tanışın...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    USTA ŞAİRLERİN EL YAZILARINDAN MISRALAR MÜZAYEDEDE

    Eserleriyle Türk edebiyatına damgasını vuran Cumhuriyet dönemi şairleri Cahit Sıtkı Tarancı, Sabahattin Ali, Sabri Esat Siyavuşgil'in kaleme aldığı, bugün tarihi nitelik kazanmış şiirleri ve mektupları, online müzayedede satışa sunuldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    BOTANİK BAHÇESİNDEN İLHAM ALAN DEFİLE

    Dilek Hanif, botanik bahçesinden ilham aldığı İlkbahar/Yaz 2019 Hazır Giyim Koleksiyonu’nu 40 mankenle tanıttı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 21

    BORNOZLU FOTOĞRAF AKIMINA KATILDI

    Sosyal medyadaki bornozlu fotoğraf akımına katılan ünlüler arasına son olarak La Casa De Papel ile dikkatleri üzerine çeken ve şu sıralar Elite dizisinde rol alan Maria Pedraza da katıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    NUSRET GÖKÇE: BİZ OKUYAMADIK SİZ OKUYUN

    Tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe, memleketi Erzurum Şenkaya'ya ilçesine bağlı Paşalı köyüne giderek hem ailesine hem hemşerilerine ziyaretlerde bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    CHRIS EVANS VE DANIEL CRAIG'İN FİLMİNDEN İLK KARELER

    Chris Evans ve Daniel Craig’in başrolleri paylaştığı Knives Out filminden ilk set fotoğraflar paylaşıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    ARA GÜLER’İ ANLATAN ISLIK ÇALAN ADAM KİTABI SATIŞTA

    Kısa bir süre önce aramızdan ayrılan dünyaca ünlü büyük fotoğraf sanatçısı Ara Güler hakkında yazılmış en kapsamlı kitap olan Islık Çalan Adam online platformlarda ilk kez ve sadece n11.com’da Ara Güler Müzesi tarafından satışa sunuluyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    HAZAL KAYA'NIN SÜPER KAHRAMANI

    Bizim Hikaye'nin başrolünde Filiz karakterine hayat veren Hazal Kaya sevgilisi Ali Atay için, “Annemin hastalık döneminde Ali süper kahraman gibiydi. Hayatımda olduğu için şükrediyorum" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    KANLI KOREDYA CALIGULA SEYİRCİYLE BULUŞUYOR

    Halkının kendisinden nefret etmesi için adeta yanıp tutuşan ama sevgili atı İncitatus’u senatoya konsül yapma cüretini gösterdiğinde dahi halktan bir tepki görmeyen, çılgın ve zalim Roma İmparatoru Caligula’nın trajikomik hikâyesi Kanlı Komedya Caligula seyirciyle buluşuyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 27

    MERYEM UZERLİ'DEN EVLİLİK AÇIKLAMASI

    Meryem Uzerli, evliliğe yeşil ışık yaktı. Uzerli, "Hayatımda bir kere evlensem mutlu olurum. Bugüne kadar hiç kimseye karşı böyle bir şey hissetmedim" dedi. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 28

    NEŞET ERTAŞ'IN ESERLERİ SENFONİYLE HARMANLANDI

    Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), ünlü halk ozanı Neşet Ertaş’ın eserlerini, senfoniyle harmanlayarak, sanatseverlerle buluşturdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 29

    SOKAK LEZZETLERİNDE ONLINE PATLAMA

    Modası hiç geçmeyen, şehirlerin her daim canlılığını sürdüren bir kültür mirası: Sokak yemekleri. Özellikle son yıllarda gurmelerin, dünya çapında aşçıların ve medyanın da ilgisiyle mutfak medeniyetinde hak ettiği değeri ve ilgiyi daha fazla görmeye başlayan sokak lezzeti evlere de girmeye başladı. Bir online sipariş sitesinin araştırmasına göre sokak lezzetlerinde son üç yılda siparişler 3 kat arttı. İşte sokak lezzetlerinin online trendleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 30

    SAVAŞIN KADERİNİ DEĞİŞTİREN CASUS: ÇİÇERO

    Serdar Akar’ın yönettiği, Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Biricik’in başrolü paylaştığı gerçek bir hayat hikayesini konu alan Çiçero'dan yeni fragman yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 31

    HİSSEDARLARINI ÜZDÜ

    Dünyanın en büyük online film ve dizi platformu Netflix, izlenme süresi bakımından birçok ülkede YouTube ile yarışmasına karşın yatırımcısı için pek de karlı bir şirket değil. Hatta piyasa profesyonelleri Netflix'in bir borsa balonu olduğu iddiasında.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 32

    KADINA ŞİDDET'E DİKKAT ÇEKEN FİLMLER

    Bugün Dünya Kadın Hakları Günü. Aynı zamanda Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı tanınmasının 84'üncü yılı. İşte 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nde, kadın şiddetine dikkat çekmek için yapılan bir çoğu yaşanmış olayları anlatan yerli yabancı filmler

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 33

    HANGİSİ DAHA SAĞLIKLI?

    Bugün Dünya Kadın Hakları Günü. Aynı zamanda Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı tanınmasının 84'üncü yılı. İşte 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nde, kadın şiddetine dikkat çekmek için yapılan bir çoğu yaşanmış olayları anlatan yerli yabancı filmler

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)





  • 34

    KÜTÜPHANE ÜYE SAYISINI 13'E KATLADI

    Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Turşucu, e-Devlet üzerinden kütüphanelere üyeliklerin 7 binlerden 90 binlere çıktığını söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 35

    SEN ANLAT KARADENİZ'İN YILDIZLARININ GERÇEK MEMLEKETLERİ

    Sen Anlat Karadeniz dizisinde hayat verdiği Asiye karakteriyle yıldızı parlayan Öykü Gürman, aslen de Trabzonlu. Almanya’da dünyaya gelen ve dizide Nefes'i canlandıran İrem Helvacıoğlu ise aslen Ankaralı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 36

    "BABAMIN İŞYERİNDE SIRADAN BİR GÜN. SENE 88"

    Ünlü oyuncu Ece Dizdar çocukluk yıllarına ait bir kareyi sosyal medyadan yayınladı. Dizdar, çocukluk ya da gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil. Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz. Televizyon ekranlarında, sinema perdesinde, gazetelerde ya da internette her gün gördüğünüz gösteri dünyasının ünlü isimlerini bakalım çocukluk halleriyle tanıyabilecek misiniz? İşte çocukluk fotoğraflarıyla yerli ve yabancı ünlü isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 37

    DİRİLİŞ ERTUĞRUL KOSTÜMLERİ VE AKSESUARLARI SERGİSİ AÇILDI

    Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, açılış töreninde yaptığı konuşmada, açıldığı günden beri müzede farklı bir heyecan ve hareket olduğunu söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 38

    ZERRİN, DENİZ'İ BULUYOR

    Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'nun 23. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 39

    ASLIHAN DOĞUN TURAN'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

    Arda Turan, 2 ay önce anne olan eşi Aslıhan Doğan Turan için ailesinin ve en yakın dostlarının katıldığı 40 kişilik bir parti düzenledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 40

    ZİYNET SALİ'DEN TAM BİLET (İKRAMİYE ÇIKARSA NE YAPACAK?)

    Nişantaşı'nda Milli Piyango bileti alırken görüntülenen şarkıcı Ziynet Sali, "Para beni seviyor" diyerek ikramiye kendisine çıkarsa ne yapacağını da dile getirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız