Magazin ve sanat turu (25 Ağustos 2020) 

25 Ağustos 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 25.08.2020 - 17:53

  • 1

    Game of Thrones’un yıldızı Maisie Williams: Rolün kariyerimi kötü etkilemesinden korkuyorum

    Game of Thrones dizisinde Arya Stark karakterini canlandıran Maisie Williams, ikonik bir karakter canlandırmaya dair neden endişe duyduğunu açıkladı. Williams, “İkonik bir karakteri canlandırmak büyük bir zevk. Ama aynı zamanda bir daha asla başka bir şey canlandıramayacağına dair gerçek bir korkuyla birlikte geliyor” ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 2

    Menajerimi Ara'nın Kıraç'ı Barış Falay: Dünyada karşılık bulmuş diziyi bu topraklara uyarlıyoruz

    Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara’nın başrolünde yer alan Barış Falay, karakteri ve dizi hakkında merak edilenler anlattı. Usta oyuncu Falay, "Orijinali Fransız yapımı bir dizi. Dünyada da ciddi bir karşılık bulmuş yapımlardan. Biz biraz daha bu topraklara uyarlıyoruz bu hikayeyi. Biraz daha bu toprakların tadına getiriyoruz" dedi.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 3

    Yazın en çok dinlenen şarkıları açıklandı

    2020 yazı diğerlerinden çok farklıydı ama müzik ve podcast yayınları bu sene de yaz mevsiminin her anına durmaksızın eşlik etti. Spotify 1 Haziran-15 Ağustos tarihleri arasındaki verilerine göre en çok dinlenen şarkılarını açıkladı.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 4

    Defne Samyeli ile Mustafa Sandal uzlaşmadı

    Defne Samyeli’nin, otobiyografi kitabında yazdıkları nedeniyle şikayetçi olduğu Mustafa Sandal hakkındaki dosyada yeni bir gelişme yaşandı. İki ünlü isim uzlaştırma bürosunda uzlaşamayınca Sandal hakkındaki şikayet dosyası yeninde savcılığa gönderildi.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 5

    Donald Trump'tan ablasına cevap: Her gün başka bir şey, kimin umurunda

    ABD Başkanı Donald Trump'ın eski bir federal yargıç olan en büyük ablası Maryanne Trump Barry'nin kardeşi için prensipleri olmayan bir yalancı ifadesini kullandığı bir kayıt ortaya çıktı. Başkan Trump, kayıtla ilgili Beyaz Saray üzerinden bir açıklama yayımladı ve "Her gün başka bir şey, kimin umurunda" dedi.

    HABER ETAY-TIKLA OKU

  • 6

    Müslümanlardan Kanye West'e tepki

    Kim Kardashian ile evliliğindeki kriz ve ABD Başkan adaylığıyla gündemde olan Kanye West, markasının çıkaracağı yeni spor ayakkabıların isimleri için İsrafil ve Azrail isimlerini seçince Müslümanların tepkisi çıktı.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 7

    Robin Wright'a çekim öncesi corona virüs testi

    House of Cards dizisinin yıldızı Robin Wright, stüdyoya girmeden önce corona virüs testi yaptırırken görüntülendi.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 8

    15. İstanbul Moda Haftası'nın kalbi Galataport İstanbul'da atıyor

    15'inci kez düzenlenen İstanbul Moda Haftası, corona virüs salgını nedeniyle ilk defa dijital platformlardan yayınlanacak. 12-16 Ekim tarihleri arasında uluslararası platformlarda yayınlanacak etkinlikte defilelerin çekimleri ise Galataport İstanbul ve Tophane-i Amire'de kurulan podyumlarda sürüyor.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 9

    Jennifer Garner'ı ağlatan dizi

    Jennifer Garner, seyrettiği komedi dizisi The Office'in finali sonrası gözyaşlarını tutamadı. Duygularını gösteren videoyu sosyal medya hesabında paylaştı.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 10

    Fenerbahçe'nin yeni transferi Jose Sosa'nın eşi Carolina Alurralde corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler)

    Dünya genelinde yüz binlerce insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak, Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Jose Sosa'nın eşi Carolina Alurralde yeni tip corona virüse (Covid-19) yakalandı. İşte ünlü yıldızla ilgili ayrıntılar ve corona olan diğer ünlü isimler...

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 11

    Disney'den tekerlekli sandalye kostümü

    Disney, engelli bireylerin giymeleri için ilk uyarlanabilir kostümlerini ve tekerlekli sandalye giysilerini piyasaya sürdü.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 12

    Manga online akademi açacak

    Rock grubu Manga, corona virüs (Covid-19) salgınının müzik dünyasını da etkilediğini belirterek, konser veremedikleri bu dönemde online müzik akademisi açacaklarını duyurdu.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 13

    Ankara Devlet Opera ve Balesi sezonu Panorapark Açıkhava Sahnesi'nde açacak

    Ankara Devlet Opera ve Balesi, sanatseverlere yıldızların altında opera keyfi yaşatmak için, 1 Eylül'de Panorapark Açıkhava Sahnesi'nde sezon açılışı yapacak.

    HABAER DETAY-TIKLA OKU

  • 14

    Mimar Sinan’ın yaptığı köprü çöplüğe döndü

    Tarihteki İstanbul-Rumeli kervan yolu üzerinde, D-100 Karayolu’nun kenarında bulunan Mimar Sinan’ın yaptığı Haramidere (Kapı Ağası) Köprüsü katı ve sıvı atıklarla çöplüğe, sineklerin üreme yerine döndü.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 15

    Selena Gomez ve K-pop grubu Blackpink’ten dondurma markası

    Selena Gomez ve K-pop grubu Blackpink, ortak single çalışmasının ardından dondurma markası işbirliği yaptı. Pembe vanilyalı dondurma, Ice Cream adlı single ile aynı gün piyasaya çıkacak.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 16

    Erciyes eteklerinde kartpostallık görüntüler

    Kayseri'de Hürmetçi Sazlığı'nda yayılan ve sayıları 5 bini bulan mandaların, günün sonunda ferahlamak için girdikleri sudaki görüntüleri görsel şölen sunuyor.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 17

    Yapı Kredi bomontiada’nın Açık Havada Sinema etkinliğinde bu hafta: Muhteşem Güzellik

    Yapı Kredi bomontiada “Açık Havada Sinema” günleri kapsamında, 2 Eylül Çarşamba günü Oscar ödüllü Muhteşem Güzellik (The Great Beauty) filmi gösterilecek. Ücretsiz gösterim, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde yapılacak.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 18

    Robert Downey Jr. Benedict Cumberbatch'e karşı: Hangi Sherlock Holmes daha iyi?

    Robert Downey Jr (Iron man) ile Benedict Cumberbatch (Doktor Strange) Marvel'in Yenilmezler (Avengers) evreninde aynı safta olsa da iki aktör, Sherlock Holmes rolünde daima kıyaslanıyor. Peki hangisi daha iyi bir dedektif?

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 19

    İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nden Napoliten konseri

    İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB), Napoliten konserinde sanatseverlerle buluşacak.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 20

    Gripin 27 Ağustos'ta online konser verecek

    Rock müzik grubu Gripin, PSMylekal etkinlikleri kapsamında 27 Ağustos'ta müzikseverlerle YouTube üzerinden buluşacak.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 21

    Ronaldinho özgürlüğüne kavuştu

    Sahte pasaport düzenlemek iddiasıyla Paraguay'da tutuklanan daha sonra cezası 1,6 milyon dolar kefalet bedeliyle ev hapsine dönüşen Brezilyalı eski yıldız futbolcu Ronaldinho serbest bırakıldı. 

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 22

    Eski Silvan evleri bir bir yok oluyor

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinin geleneksel 2 katlı taş ev mimarisinden olan Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki tarihi evler, bakımsızlıktan dolayı bir bir yok oluyor

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 23

    Menajerimi Ara’da kim kimdir? (Karakter analizi)

    Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) yanı sıra; Semi Sırtıkkızıl, Gamze Karaduman, Nazlı Senem Ünal, Bedir Bedir, Pınar Ünsal, Aslı Mavitan, Yaprak Medine, Buse Sinem İren, Melisa Seda, Duygu Şen ve İdeal Beran Kotan’ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle seyirciyi her hafta ekrana kilitleyecek dizi, Menajerimi Ara bu akşam Star’da başlıyor. Her bölüm kendi kimliğiyle konuk olacak birbirinden ünlü isimlerle de çok konuşulacak dizide hangi oyuncu kimi canlandırıyor? İşte Menajerimi Ara'nın karakter analizi...

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 24

    Nemrut'ta devrilme tehlikesi olan heykel düzeltildi

    Adıyaman'ın simgesi konumundaki Nemrut Dağı’nda kış mevsimindeki kar yağışında öne doğru eğilip, devrilme tehlikesi geçiren Herakles heykeli yapılan çalışmayla düzeltildi.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 25

    Michael Jackson'ın Beatles ve Elvis Presley'i hedef aldığı notlar ortaya çıktı

    Michael Jackson müzik endüstrisindeki ırkçılığı eleştirdiği el yazısıyla kaleme alınmış notlarda The Beatles'ı ve Elvis Presley'i hedef aldı. Jackson yıllar sonra ortaya çıkan notlarda Presley için, "Elvis Kral değil" ifadelerini kullanıyor.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 26

    British Museum köleci kimliği nedeniyle Sir Hans Sloane büstünü sergiden çıkardı

    Black Lives Matter (Siyahların Hayatı Değerlidir) hareketinden etkilenen dünyanın en önemli müzelerinden British Museum, köle sahibi Sir Hans Sloane'nin büstünü ana sergi alanından kaldırma kararı aldı. Londra'da adına bir de meydan bulunan Sloane, yaptığı eser bağışıyla müze koleksiyonunun temelini oluşturuyor.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 27

    Victoria Beckham'dan David Beckham itirafı: Makyaj malzemelerimi kullanıyor

    Victoria Beckham, eşi David Beckham'ın kendi markasına ait olan makyaj malzemelerini kullandığını söyledi.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 28

    Carnival Row corona virüs engelini aştı, ikinci sezon çekimleri tamamlandı

    Dünyada 23 milyon 836 binden fazla kişiyi etkileyen corona virüs nedeniyle set çalışmalarına uzun bir ara vermek zorunda Carnival Row'un ikinci sezon çekimleri tamamlandı.

    HBAER DETAY-TIKLA OKU

  • 29

    Engelsiz Filmler Festivali'nde çocuklar için 6 animasyon film

    8. Engelsiz Filmler Festivali kapsamında, 12-18 Ekim'de animasyon filmlerin yer aldığı özel bir seçki çocuk seyircilerle buluşacak.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 30

    Ebru Şallı: Ayakta durmak zorundayım

    10 yaşındaki oğlu Pars Tan'ın vefatı sonrası zor günler geçiren Ebru Şallı "Ayakta durmak zorundayım" dedi.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 31

    Konya'da 2 bin yıllık baraj bendi bulundu

    Konya'nın Karatay ilçesinde bulunan Bozdağ Milli Parkı'nda, 2 bin yıl önce Roma İmparatorluğu tarafından inşa edilmiş, 110 metre uzunluğunda ve 10 metre yüksekliğinde baraj bendi bulundu.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 32

    İnternetin en zenginlerini topladı: Paylaşım başına 2 bin dolar alıyor

    Sosyal medya ve internet platformlarının gelişimi genç girişimciler için hiç kuşkusuz yeni fırsatlar doğurmaya devam ediyor. Onlardan biri ise mütevazi bir çocukluk geçiren ve açtığı sosyal medya hesabı sayesinde şu anda varlıklı olduğunu belirten 27 yaşındaki ekonomi öğrencisi James Ison. Milyarderlerin çocuklarından fotoğraflarının yayınlanması için 2 bin dolar alan Ison, yüzde birlik kesimin gösterişli hayatını gözler önüne seriyor.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 33

    17. Akbank Kısa Film Festivali başvuruları başladı

    22 Mart-1 Nisan 2021 tarihleri arasında düzenlenecek 17. Akbank Kısa Film Festivali’nin Yarışma Bölümü başvuruları başladı. Son başvuru tarihi ise 25 Aralık 2020 olarak belirlendi.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 34

    The Color Purple yeniden sinemaya uyarlanıyor

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 35

    Dedikoducu Kız'dan (Gossip Girl) Hollywood yıldızlığına Blake Lively (Blake Lively kimdir?)

    Hollywood'un sevilen ünlülerinden Blake Lively, Dedikoducu Kız (Gossip Girl) dizisinden sonra ismini yıldızlar geçidine yazdırdı. Bugün 33 yaşına basan Hollywood yıldızı Blake Lively'nin merak edilenleri...

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 36

    Şahika Ercümen'den sudaki yaşama dikkat çeken kitap

    Serbest dalış dünya rekortmeni milli sporcu Şahika Ercümen Deniz Kızı ve Delfi kitabıyla okurlarını sudaki yaşamın koruyucusu olmaya davet ediyor.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 37

    Ferzan Özpetek: İstanbul bambaşka bir şehir oldu ama o büyüsünü de koruyor

    Bu yıl ilk kez dijital ortama taşınan İstanbul Uluslararası Edebiyat Festivali'nin (İTEF) çağdaş İtalyan edebiyatını tanıtmak amacıyla gerçekleştirdiği İTEF Ekranda İtalya Özel programı başladı.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 38

    Urla Caz ve Gastronomi Günleri için geri sayım

    İzmir-Urla'da gerçekleşecek, Urla Caz ve Gastronomi Günleri, 14 Eylül'de kapılarını açıyor.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız