Magazin ve sanat turu (20 Şubat 2019)

20 Şubat 2019'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 20.02.2019 - 17:27

  • 1

    ÜNLÜ İSİMLERDEN EFSANEYE VEDA

    Chanel'in yaratıcı direktörü, dünyaca ünlü efsanevi modacı Karl Lagerfeld, 85 yaşında hayatını kaybetti. 'En yaratıcı modacılar' arasında yer alan Alman tasarımcıya ünlü isimler birlikte çekildikleri karelerini paylaşarak veda ediyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    MICHAEL JACKSON’IN OLAYLI BELGESELİNDEN İLK FRAGMAN

    Çocuk yaşta Michael Jackson’ın cinsel istismarına uğradığını iddia eden iki kişinin yaşadıklarını konu alan Michael Jackson belgeseli Leaving Neverland’den ilk fragman yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    NESRİN CAVADZADE 2 DİL DAHA ÖĞRENECEK

    Dünya çapında ilgiyle takip edilen La Casa De Papel dizisinde rol alacağı iddia edilen Nesrin Cavadzade; Rusça, İspanyolca, Azerice, İngilizce'den sonra 2 dil daha öğreneceğini dile getirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    LADY GAGA NİŞANI ATTI

    Ünlü şarkıcı Lady Gaga, bir yıllık nişanlısı Christian Carino’dan ayrıldığı söylentilerini doğruladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    SABRİYE ŞENGÜL YENİDEN SURVİVOR'DA

    Acun Ilıcalı, Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan'a Türk takımına daha önce yarışmaya katılmış bir kadın ismin geleceğini açıkladı. "Gelecek isim All Star'a katılmamış bir isim" diyen Ilıcalı'nın bu açıklaması akıllara yarışmaya damga vuran ancak All Star'a katılmamış isimleri getirdi. Survivor Türkiye hesabından yapılan açıklamada ise Sabriye Şengül'ün yeniden Survivor'a gideceğini açıklandı. İşte Survivor'a dünden bugüne damga vuran isimler (All Star'a katılan isimler listeye alınmamıştır)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    OSCAR'DA SAHNE ALACAK İSİMLER AÇIKLANDI

    91. Oscar (Oscar 2019) Ödülleri’nde ödüller kadar çok konuşulacak sahne performansları için isimler açıklandı. İşte bu yıl Oscar töreninde sahneye çıkacak şarkıcılar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    "2., 3. VE 4. ÇOCUĞU ARA VERMEDEN DÜŞÜNÜYORUZ"

    İlk çocuklarını ekimde kucağına alan Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan, kalabalık bir aile olmak istediklerini söyledi. Şamdan Plus’a röportaj veren Doğan, Arda’nın iyi bir baba olduğunu söyledi ve ekledi: Bizi evliliğe götüren şey aşktır. Şu an çok sabırsız bir şekilde 2. 3. ve Allah nasip ederse hiç ara vermeden 4. çocuğu düşünüyoruz.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 8

    KARL LAGERFELD'İN YERİNE GELEN İSİM BELLİ OLDU

    Efsanevi moda tasarımcısı ve Chanel'in ikonikleşen kreatif direktörü Karl Lagerfeld'in ölümünün ardından Fransız modaevi, Lagerfeld'in yerine stüdyo ve moda direktörü Virginie Viard'ı getirme kararı aldı. İkilinin birlikte görüldüğü son defiledeki podyum selamında Lagerfeld ilk kez siyah gözlükleri olmadan objektiflere yansıdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    "SİNEMACILARIN EKMEĞİYLE OYNADI" (BÖYLE İHANET GÖRMEDİK)

    Gişede rekor kıran Ayla ve Müslüm'ün yapımcısı Mustafa Uslu, Yılmaz Erdoğan'ın Netflix kararı hakkında konuştu. Uslu, "Anadolu'daki sinemacıların ekmeğiyle oynandı. Bundan daha büyük bir ihanet olamaz" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 10

    BURBERRY'DEN TEPKİ ÇEKEN TASARIM İÇİN ÖZÜR

    Dünyaca ünlü İngiliz moda devi Burberry geçtiğimiz gün sergilenen ve intihar çağrışımı yaptığı öne sürülen kıyafet için özür diledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    KYLIE JENNER: ESTETİK DEĞİL İYİ MAKYAJ SONUCU BÖYLEYİM

    Paper dergisinin “Dönüşüm” özel sayısına poz veren Kylie Jenner, hakkında ortaya atılan estetik iddialarını yalanlayarak, “Her şey iyi saç ve makyajın sonucu” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    SURVİVOR 2019 TÜRKİYE-YUNANİSTAN'DA ELENEN İSİM BELLİ OLDU

    Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan'da kim elendi? sorusu yanıt buldu. Son bölümde yapılan Yunan takımının ada konseyinde Louleita, Vasilis ve Spyros'tan en az oyu alan Louleita adaya veda etti. İletişim oyunu ise Survivor Türkiye takımından erkeklerde Atakan'ın kadınlarda Melisa'nın oldu. İşte 12. yeni bölümden detaylar ve Survivor 2019'dan kareler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    MEGHAN MARKLE ARKADAŞLARIYLA AMERİKA TATİLİNDE

    Sussex Düşesi Meghan Markle, doğum öncesi ABD’ye giderek yakın arkadaşlarıyla görüştü. Gizli baby shower partisinin ardından arkadaşlarıyla birlikte lüks restoranda yemek yedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    ÜNLÜLERİ YİYECEKLERLE TAKLİT EDEN FENOMEN

    Taylandlı sosyal medya yıldızı Benjaphorn "Sine" Chetsadakan, ünlülerin ve film kahramanlarının hafızalara kazınan görünümlerini yiyecekler yardımıyla kendi üzerinde yeniden yaratıyor. “Bu çalışmaya büyük beden kadınlara ilham vermek için başladım” diyen 22 yaşındaki yetenekli tasarımcı, yiyecekler yardımıyla tanınmış kahramanlardan ünlü yıldızlara kadar pek çok karakterin mizahını yapıyor. İşte Aquaman, Black Panther'den Katy Perry, Taylor Swift'e sebzeli taklitler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    OSCAR'A DAMGA VURAN KADINLAR

    Son 25 yılda En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde Oscar kazanan oyuncuları bir araya getirdik. İşte Frances McDormand'dan Charlize Theron'a, Nicole Kidman'dan Holly Hunter'a son 25 yıla damga vuran en iyi kadın oyuncular...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    USTA OYUNCU AVLU'YA KATILDI

    Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin oynadığı Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'da Bade isimli trans bir kadını canlandıran Sevda Dalgıç, sağlık problemleri nedeniyle diziden çıkarıldı. İşte detaylar ve Avlu oyuncu kadrosunun karakterleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    AKSİYONUN ZİRVESİNDEKİ DİZİLER

    1989 yılında, aynı günde doğan 43 bebeğin ve bebeklerin bir gün öncesinde hiçbir gebelik belirtisi göstermeyen ve birbiriyle hiçbir alakası olmayan kadınlardan dünyaya gelmesini anlatan, yeni yabancı dizi The Umbrella Academy birçok kategoride zirveye yerleşti. Yeryüzündeki tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin filmleri, oyuncuları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi veri IMDb'nin (Internet Movie Database) en popüler aksiyon dizileri de onlarda biri oldu. İşte The Umbrella Academy'nin zirve mücadelesi verdiği en popüler 50 yabancı aksiyon dizisi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 18

    KENAN DOĞULU’YU HİÇ BÖYLE DİNLEMEDİNİZ

    Kenan Doğulu’yu dinledin ama hiç böyle dinlemedin! Çoğu klasikleşmiş şarkılarıyla Türkçe pop sahnesinin en önemli isimlerinden Kenan Doğulu, 360 derece stage deneyimi ve Pozitif, Solfej Organizasyon, Kerki Prodüksiyon işbirliği ile KralPop Radyo medya sponsorluğunda 02 Mart’ta Volkswagen Arena’da.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    THE NEWSROOM TRUMP’LI SENARYOYLA EKRANA DÖNEBİLİR

    Gece haberlerini hazırlayan ve sunan insanların kamera arkasında kalan yaşamlarını gözler önüne seren The Newsroom dizisi, beş yıllık aranın ardından Donald Trump’lı senaryoyla yeniden ekrana gelebilir.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    ÜNLÜ OYUNCULARIN PUBG TUTKUSU: ÇORBA PARASI ÇIKTI

    Erkenci Kuş'un yıldızı Demet Özdemir, meslektaşı Beste Kanar ile PUBG tutkularını sosyal medyadan paylaştı. Tüm dünyada ilgiyle oynanan mobil oyun sonrası Özdemir ve Kanar, "Birlikte ilk çorba paramızı çıkarttık" notuyla birinciliklerini yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    "KONUŞMA HAZIRLAMAK APTALCA OLURDU"

    91. Oscar adaylarında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu olarak aday olan Richard E. Grant, "Oscar için bir konuşma hazırladınız mı?" sorusuna "Kesinlikle hazırlamadım. Bu çok aptalca olurdu" diye yanıt verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 22

    BURAK ÖZÇİVİT'TEN 200 BİN LİRALIK MODİFİYE

    Otomobil tutkusuyla bilinen Burak Özçivit üç aracını modifiye yaptırmak için Maslak Atatürk Oto Sanayi'ye bıraktı. Garajından altı otomobili bulunan oyuncu Mercedes cip, Chevrolet Camaro ve Mercedes s350 model araçlarına jant taktırıp, iç döşeme yaptıracak ve direksiyonlarını kaplatacak. Özçivit tüm bu işlemler için 200 bin TL ödeceyecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 23

    BELLA HADID'DEN KIRMIZI HALIYA KIRMIZI DAMGA

    Süper model Bella Hadid, İtalya’nın Roma kentinde yapılan Bulgari XX etkinliğine derin dekolteli kırmızı elbisesiyle damga vurdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    ATATÜRK'ÜN HALKA SESLENDİĞİ BİNA 'ARKEOLOJİ ENSTİTÜSÜ' OLACAK

    Atatürk'ün Gaziantep'e geldiğinde balkonundan halka hitap ettiği tarihi konak, AB destekli proje kapsamında kentin sahip olduğu değerlerin sergileneceği arkeoloji enstitüsüne dönüştürülecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 25

    'BABA OLDUKTAN SONRA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ'

    Janu Da Cruz'u nakavt ederek I.S.K.A Dünya Şampiyonluk kemerini kazanan Avatar Atana lakaplı Çağan Atakan Arslan baba olduktan sonra hayatında çok şeyin değiştiğini söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 26

    VEE PERDE OYUNUNUN GALASI YAPILDI

    Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey'in başrolünü oynadığı Vee Perde adlı tiyatro oyunu gala gösteriminde izleyiciyle buluştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 27

    MURAT MENTEŞ'TEN YENİ KİTAP

    Romancı Murat Menteş, yeni kitabı Derde Deva Randevu'da aralarında Fârâbî, Shakespeare, Dostoyevski, Hacı Bektaş-ı Veli'nin bulunduğu 11 yazarla hayali söyleşiler yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    VÜCUDUNDAN 25 KURŞUN ÇIKTI


    ABD'nin California eyaletinde polis tarafından, 9 Şubat'ta arabasında vurularak öldürülen rapçi Willie McCoy'un vücuduna 25 kurşunun isabet ettiği belirtildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 29

    KAYSERİ'DE 13. YÜZYILDAN KALMA TABLO ELE GEÇİRİLDİ (DEĞERİ 5 MİLYON TL)

    Kayseri'de bir plazaya düzenlenen operasyonda, 13. yüzyıla ait bir tablo bulundu. Tablonun değerinin beş milyon liradan fazla olduğu belirtiliyor. İşyeri sahibi gözaltına alındı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)




Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız