Magazin ve sanat turu (21 Nisan 2021)

21 Nisan 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...    

Haberler 21.04.2021 - 17:28

  • 1

    Yüzüklerin Efendisi oyuncusu Liv Tyler'ın Miami tatili

    Yüzüklerin Efendisi'nin yıldızı Liv Tyler, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Miami tatilinde görüntülendi. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Jane Fonda, Joaquin Phoenix ve Leonardo DiCaprio'dan Joe Biden'a açık mektup

    Aralarında Amerikalı oyuncular Leonardo DiCaprio, Jane Fonda ve Joaquin Phoenix ile Narcos dizisi yıldızı Wagner Moura'nın da yer aldığı ünlü isimler ABD Başkanı Joe Biden'a hitaben bir açık mektup yayımladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Virüse yakalanan Burak Sergen entübe edildi

    Corona virüse yaklanan ve ardından enfeksiyonu ile solunum sıkıntısından dolayı kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan Burak Sergen'in eski eşi Işıl Sergen yaptığı açıklamada usta oyuncunun entübe edildiğini açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) filminde tren sahnesi böyle çekildi

    Tom Cruise, Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) filminin İngiltere'ye taşınan setinde görüntülendi. Kalabalık film ekibi, Cruise'un tren istasyonunda çekilecek aksiyon solu sahnesinin hazırlığındaydı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Acun Ilıcalı'dan yemek yerken yakalanan İsmail Balaban'a ceza

    Survivor 2021'de yarışmacılardan biriyle yaşadığı polemik sonrası Türkiye Güreş Federasyonu'nun destek açıklaması yaptığı İsmail Balaban bu kez yemek cezasıyla gündemde. Prodüksiyon ekibinin yemeğini yediği tespit edilen Balaban'a Ilıcaı tarafından ceza verildi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Japonya'da makyaj çılgınlığı: Erkekler kozmetik ürünlerine akın etti


    Pandemi Japonya'da kozmetik şirketlerini yükselişe geçirdi. Orta yaşlı erkek Japonlar, çevrimiçi görüşmelere geçildikçe kuaförlere akın etmeye ve makyaj malzemeleri almaya başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 7

    Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'ın beraatine itiraz

    Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'ın, bir televizyon programında yaptıkları konuşmada "Cumhurbaşkanına hakaret" suçunu işledikleri iddiasıyla yargılandıkları davada verilen beraat kararına itiraz edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Ödüllü film Promising Young Woman için feminist tartışma

    Başrolünde İngiliz oyuncu Carey Mulligan’ın oynadığı, geçen hafta vizyona giren Promising Young Woman (Yetenekli Genç Kadın) adlı film tartışma yarattı


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan Kraliçe Elizabeth'e kutlama

    Her yıl şölen havasında bir kutlamayla yeni yaşına giren ve 73 yıllık eşi Prens Philip'i son yolculuğuna uğurlayan İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth 95 yaşına bastı.  İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Elizabeth için  "Ona hizmet etmekten gurur duyuyorum’’ ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Tecavüzle suçlanan oğluna destek veren komedyen Beppe Grillo'ya tepki

    İtalya'da tecavüzle suçlanan oğlunu savunan komedyen Beppe Grillo, tepkilere neden oldu. Cinsel birlikteliğin karşı tarafın rızayla gerçekleştiğini savunan Grillo, sosyal medyada kullanıcılar tarafından topa tutuldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Nusret paylaştı: Nereden geldiğini unutma

    Dünyaca ünlü iş insanı Nusret Gökçe, 34 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından İngilizce olarak Ramazan mübarek olsun başlıklı bir paylaşım yaptı. Nusret, "Nereden geldiğini unutma" yazarak doğduğu Erzurum Paşalıköy'ü yansıtan bir video yayınladı. Saltbae (Tuzlama) hareketiyle tüm dünyada fenomen haline gelen Nusret Gökçe paylaşımının altına "Burası doğduğum köy ve bunlar halkım için inşa ettiklerim. Sevgili anne ve babam Fatma ve Faik Gökçe'nin adını verdiğim kütüphane, misafirhane, cami, eğlence merkezi, İngilizce kursu ve bilgisayar laboratuvarı" notu düştü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 12

    Chris Hemsworth ve George Miller Mad Max Furiosa'yı anlattı

    Chris Hemsworth ve George Miller, Mad Max serisinin spin-off filmi Furiosa hakkında konuştu. Avustralyalı oyuncu "Çok fazla baskı söz konusu ama kesinlikle motive eden heyecan verici bir baskı" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 13

    Oyuncu Meral Kaplan kızının velayetini kaybetti

    Oyuncu ve eski manken Meral Kaplan ile iş insanı eşi Erhan Kanioğlu, boşandı. Mahkeme, çiftin 6 yaşındaki kızlarının velayetini babaya verip,  Meral Kaplan'ın, Erhan Kanioğlu'na 200 bin lira tazminat ödenmesine hükmetti. Duruşma çıkışı gözyaşlarını tutamayan Kaplan, "Çocuğum doğduğundan beri mahkemelerdeyim. Şiddet görsem de ispatlayamadım. Mahkeme 6 yaşındaki çocuğumu benden aldı. Buna izin vermeyeceğim" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Emina Jahovic evini Türk Konsolosluğu'na kiraya verdi


    Emina Jahovic’in, Sırbistan Yeni Pazar’daki aile yadigarı evi, Türkiye Cumhuriyeti konsolosluk binası olarak hizmet vermeye başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 15

    Morrissey'den Simpsonlar'a (The Simpsons) tepki


    The Smiths grubu ve solo çalışmaları ile tanınan İngiliz şarkıcı ve müzisyen Morrissey, son bölümünde kendisine yer veren Simpsonlar (The Simpsons) dizisine tepki gösterdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 16

    Kraliçe II. Elizabeth'i cenaze günü sarsan ikinci ölüm

    Kraliçe II. Elizabeth geçtiğimiz cumartesi günü eşi Prens Philip'i uğurladıktan sonra özellikle atları başta olmak üzere birçok konuda danıştığı yakın dostu Sir Michael Oswald'ın ölüm haberini aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Scott Rudin, Broadway’deki görevinden istifa etti

    Scott Rudin, kendisine yöneltilen zorbalık suçlamasının ardından tiyatrodaki görevinden istifa ettiğini açıkladı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 18

    Dermot Turing: Enigma amcamı yanlış tanıttı


    II. Dünya Savaşı’nda Nazi şifrelerinin kırılmasını sağlayan ünlü İngiliz bilgisayar bilimcisi Alan Turing’in yeğeni kitap yazdı. Yeğen Dermot Turing kitabında, Benedict Cumberbatch’in oynadığı Alan Turing’i anlatan filmi sert bir şekilde eleştirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 19

    Fenomen Ares (Şeyhmus Özdemir) cinayetinde baba-oğula 'tahrik' indirimli müebbet istemi

    Antalya'da, 'Ares' takma adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü iddiasıyla 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Veysi E. (47) ile oğlu Kadir Ozan E. (25) için duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Baba ve oğluna ömür boyu hapis isteyen savcı, tahrik hükümlerinin uygulanmasını talep etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Yazar Cengiz Aytmatov'un eşi Maria Aytmatova corona virüse yenildi


    Türkiye'de Selvi Boylum Al Yazmalım eseri ile tanınan dünyaca ünlü Kırgız yazar Cengiz Aytmatov'un 79 yaşındaki eşi Maria Aytmatova tedavi gördüğü hastanede corona virüs nedeniyle vefat etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 21

    İngiliz parlamenter: Meghan Markle monarşiyi yıkabilir!

    Bir İngiliz parlamenter, Meghan Markle’ın Oprah Winfrey’e verdiği röportaj sonrasında kraliyetin artık hiçbir zaman eskisi gibi olmayacağını söyleyerek, monarşinin yıkılabileceğini öne sürdü. Ancak parlamenter, bunun için tahmini tarih verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Tescilli Tokat kebabına ramazan ilgisi


    Tokat'in coğrafi işaretli yöresel lezzetlerinden Tokat kebabı, ramazanda yoğun ilgi görüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 23

    Şarkıcı Niran Ünsal corona virüse yakalandı


    Dünyada milyonlarca kişiyi etkileyen corona virüse eğlence ve sanat dünyasını da vurdu. Son olarak şarkıcı Niran Ünsal ve eşinin corona virüs testleri pozitif çıktı. İşte Ünsal'ın sağlık durumundan ayrıntılar ve corona virüse yakalanan ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 24

    Tülay Bilginer hayatını kaybetti


    Gazeteci, yazar ve senarist Tülay Bilginer vefat etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 25

    Selçuklu motifleri geleceğe taşınıyor

    Bursa'da 25 yıldır reklam fotoğrafçılığı yapan Cumhur Aygün, linolyum (muşamba malzemesi) üzerine oyduğu 1000 yıllık Selçuklu motiflerini buğday sapından üretilen el yapımı kağıtlara yüksek baskı tekniğiyle aktarıyor.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Zorlu PSM'de gün boyu 23 Nisan etkinlikleri

    Zorlu PSM, Zorlu Holding katkılarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Zorlu PSM ve Zorlu Çocuk Tiyatrosu Youtube kanalları üzerinden gün boyu sunacağı çevrim içi etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Gün boyu sürecek etkinlik ve atölyeler tüm çocukların erişebilmesi için ücretsiz yayınlanacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    İbo Show 21. yeni bölüm tanıtımı

    İbrahim Tatlıses'in Star'da yayınlanan programı İbo Show'un 21. bölüm tanıtımı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 28

    74. Cannes Film Festivali açılışında Annette gösterilecek

    Bu yıl 74’üncüsü düzenlenen Cannes Film Festivali, 6-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Festivalin açılışında Adam Driver ve Marion Cotillard'ın başrolleri paylaştığı Annette filmi gösterilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Kemal Sunal’ın doğduğu mahallede adına müze açılacak

    Malatyalı olan Kemal Sunal’ın ismi memleketi Doğanyol İlçesi’nde yaşatılacak. Sunal için doğduğu mahallede müze oluşturulacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Siirt'in yaylalarında hazırlanan yöresel peynir satışta

    Siirt'in yaylalarında göçerler tarafından üretilen kente özgü yöresel peynir, tezgahtaki yerini aldı. Her yıl bu mevsimlerde yaylalardan getirilen peynirin fiyatının bu yıl ucuz olacağını söyleyen satıcı Menav Samgum, "Bahar ayının bitmesiyle daha çok peynir gelmeye başlayacak. Şimdiden yoğun sipariş almaya başladık" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Genç piyanistlere İdil Biret’le aynı sahneyi paylaşma fırsatı

    Muğla Büyükşehir Belediyesi, yurt içi ve yurt dışında yaşayan 15-25 yaş arası piyanist gençlere, dünyaca ünlü piyanist İdil Biret’in adını taşıyan festivalde orkestra eşliğinde sahne alma imkanı sağlıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Bağışıklıktan saç dökülmesine kadar etkili 'gulik'in mesaisi başladı

    Tunceli’de baharın gelmesiyle birlikte yüksek rakımlı bölgelerde doğal olarak yetişen, bölgede gulik olarak bilinen çiriş otu, vatandaşların zorlu mesainin ardından toplanarak pazarlara getirilmeye başlandı. Çiriş otunun bağışıklığı güçlendirmesinden saç dökülmesine, cilt sorunlarından enfeksiyonların iyileşmesine kadar etkili olduğu biliniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    Evde 2,5 lira maliyetle Ramazan pidesi tarifi

    Ramazan sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alan pidenin evlerde de en az fırındaki kadar lezzetli yapılabileceğini dile getiren Öğretim Görevlisi Elif Zeynep Özer, 2,5 lira maliyetle Ramazan pidesi yapmanın püf noktalarını paylaştı. Özer, aynı zamanda Osmanlı şerbeti tarifi de verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 34

    Akrep 19. yeni bölüm 2. fragmanı

    Star'ın sevilen dizisi Akrep'in 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 22 Nisan'da ekrana gelecek yeni bölümde Ferda, Perihan'ı tuzağa çekiyor.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 35

    Yazar Kemal Tahir vefatının 48. yılında anılıyor

    Eserlerinde Anadolu, Kurtuluş Savaşı yılları ve Osmanlı tarihi gibi konuları işleyen yazar Kemal Tahir, Türk romanına yerli bir kimlik kazandırmak için büyük mücadele verdi. Usta yazarın vefatının üzerinden 48 yıl geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 36

    Survivor'da kim elendi, İsmail Balaban'ın cezası ne? (20 Nisan 2021 ayrıntıları)


    Survivor'da kim elendi, İsmail Balaban'ın cezası ne oldu, Merve Aydın'ın sağlık durumu nasıl? sorularının cevapları belli oldu. İletişim ödülünü ünlülerin kazandığı son bölümde, prodüksiyon ekibinden bir kişinin yemeğini yediği tespit edilen İsmail Balaban'a 3 yemek ödülü cezası verildi. Burnu kırılan Merve Aydın'ın durumunun ise ilerleyen günlürde belli olacağı açıkladı. SMS birincisi olan Steven Reşat'ı, Sergen ise İsmail'i eleme adayı seçti. Cumartesi günkü SMS mücadelesi sonuçlarına göre Dora, İlayda, Reşat ve İsmail'den adaya veda eden yarışmacı Reşat oldu. İşte Survivor 2021'in 20 Nisan tarihli 74. yeni bölümünde yaşananlar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 37
    Reklam ve promosyon günü / Günlük burç yorumları (21 Nisan 2021)

    Bugün yine kendinizi parlatmak için ideal bir gün. Sosyal medyada güzel paylaşımlar yapın derim.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız