Magazin ve sanat turu (24 Haziran 2021)

24 Haziran 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 24.06.2021 - 17:55

  • 1

    Britney Spears babasına açtığı vasilik davasında konuştu: Bana ilaçlar vererek beni uyuşturuyor

    Britney Spears, babası Jamie Spears'ın hayatını ve parasını kontrol ettiği 13 yıllık vasiliğin sona ermesi için açtığı, 'kölelikten kurtulma' davası diye nitelendirdiği duruşmada, dün ilk kez ifade verdi. "Babam evlenmeme ve çocuk sahibi olmama izin vermiyor, bana ilaçlar vererek beni uyuşturuyor" diyen Spears, babasının kontrolünün istismara döndüğünü söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    "Biz iki dostuz"

    Jennifer Aniston, Brad Pitt ile yeniden bir araya gelmesini bekleyen hayranlarına seslendi. Katıldığı bir programda konuşan Aniston, "Biz iki dostuz" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3
    Kendall Jenner: Başarı için yapmam gereken her şeyi yaptım

    Podyumların en çok kazanan isimleri arasında yer alan Kendall Jenner bazı modellik seçmelerinde soyadını söylemediğini itiraf etti. Jenner "Bulunduğum konuma gelmek için yapmam gereken her şeyi yaptım" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 4

    Prens Harry ve Meghan Markle'a kraliyet bütçesinden para ödendiği ortaya çıktı

    Dün ilk kez halka açıklanan kraliyet hesaplarına göre, Prens Charles, kraliyetten ayrılan oğlu Prens Harry ve Meghan Markle'a kraliyet bütçesinden para gönderdi. İngilizler şimdi, finansal bağımsızlığını ilan eden Prens Harry'ye para veren Prens Charles'tan hesap soruyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Khloe Kardashian aldatılmayı bu kez affetmedi

    Daha önce Tristan Thompson ile ilişkisinde ihanete uğrayan ancak NBA yıldızını affeden Khloe Kardashian bu kez ilişkisini noktaladı.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Şeyma Subaşı bebeğini kaybetti

    İki gün önce Mısırlı sevgilisinden hamile olduğunu duyuran Şeyma Subaşı, dün, yüksek stres nedeniyle bebeğini kaybettiğini açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7
    Anya Taylor Joy: Oyunculuğu bırakmayı düşündüm

    Anya Taylor-Joy, The Queen's Gambit ve Emma'da çıkış yaptığı rollerin hemen öncesinde oyunculuğu bırakmak üzere olduğunu itiraf etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 8

    Can Yaman ve sevgilisi Diletta Leotta İstanbul'da: Ailesiyle tanıştırdı

    Can Yaman, İtalyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta ile Türkiye'ye geldi. Leotta'yı ailesiyle tanıştıran Yaman, İstanbul'u sevgilisine gezdirmeyi de ihmal etmedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Bergüzar Korel ile Halit Ergenç bebeklerinin adını açıkladı

    Üçüncü kez bebek heyecanı yaşayan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti, tatil yaptıkları Bodrum'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oyuncu çift, kızlarına verecekleri ismi açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Barış Murat Yağcı'dan ayrılan Nisa Bölükbaşı yeni birlikteliği Suleyman Atli mi?

    Barış Murat Yağcı'dan ayrılan Nisa Bölükbaşı'nın Suleyman Atli ile birlikteliğe yelken açtığı iddia edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11
    Moda devlerinden isyan: Sanal defileyle ayakta kalamayız

    Milano Moda Haftası moda devlerinin isyanına sahne oldu. Ünlü modacı Giorgio Armani, Domenico Dolce ile Stefano Gabbana ve Kean Etro, modanın ayakta kalabilmesi için defilelerin bizzat seyirci huzurunda yapılması gerektiğini savundular.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 12

    Salma Hayek: Menopozla birlikte göğüslerim büyüdü

    Katıldığı bir televizyon programında menopoz döneminde yaşadığı değişimle ilgili samimi açıklamalar yapan ünlü oyuncu Salma Hayek, “Bazı durumlarda menopozdayken kadınların göğüsleri büyür. Ben de bunun gerçekleştiği kadınlardan biriyim” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın yeni bölüm fotoğrafları: Funda Arar konuk oluyor

    Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, 25 Haziran Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek. Karadeniz müziğinin sevilen ismi Volkan Konak’ın yeni bölüm konuğu ise Funda Arar.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Hunter Biden otel faturasını Joe Biden'ın hesabından ödedi


    ABD Başkanı Joe Biden'ın sansasyonel hayatıyla başını ağrıtan oğlu Hunter Biden yeni bir skandalla gündemde. 51 yaşındaki Biden'ın bir kadınla vakit geçirdiği otel masraflarını babasının hesabından ödediği ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 15

    Donald Trump Saturday Night Live soruşturmasını reddetti

    Donald Trump'ın kendisiyle alay edilmesinin intikamını almak amacıyla Saturday Night Live'ı (SNL) yayından kaldırmak için makamını kullanmaya çalıştığı iddia edildi. ABD'nin eski başkanı soruşturma iddialarını yalanlasa da programı yasadışı propaganda yapmakla suçladı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 16

    Mine Tugay Frankfurt Türk Filmleri Festivali Jürisinde

    Oyuncu Mine Tugay, 25 Ekim- 30 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 21. Frankfurt Türk Filmleri Festivali jürisinde yer alacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Simpsonlar (The Simpsons) ne zaman bitecek?


    Televizyon tarihinin en uzun senaryolu dizisi Simpsonlar'ın (The Simpsons) yapımcısı Mike Reiss, projenin sonsuza kadar sürecek şekilde kurgulandığını açıkladı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    The Suicide Squad'dan yeni fragman


    Margot Robbie'nin bir kez daha Harley Quinn olarak seyirci karşısına çıkacağ, James Gunn imzalı The Suicide Squad'dan yeni fragman yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 19

    Yeni dizi Kazara Aşk oyuncu kadrosunda kimler var? (Kazara Aşk karakter analizleri)

    Star TV'nin yeni dizisi Kazara Aşk’ın başrolünde Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler yer alırken, başarılı oyuncu kadrosunda ise; Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan, Deniz Altan, Burakhan Yılmaz, Ali Haydar Çataltepe, Öykü Candanadam, Çağdaş Tekin, Nermin Aslan, Nalan Örgüt ve Billur Pınar Yılmaz gibi isimler bulunuyor. İşte dizinin karakter analizleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20
    Albino ikonlar Asel ve Kamila Kalaganova modacıların gözdesi


    Dünyanın farklı farklı bölgelerinden insanlar; çeşitli yetenekleri, enteresan paylaşımlarıyla dikkat çekip hızla takipçi kazanarak ünlü oluyor. Kazakistan'ın Hazar kıyısındaki Aktau şehrinde yaşayan ailenin albino kızları Asel Kalaganova'yla (16) Kamila Kalaganova (3) 'meleksi' görünümleriyle moda dünyasının ilgisini çekiyor. Kardeşler, yerli ve yabancı birçok iş teklifi alıyor. İşte Kalaganova kardeşlerin hikayesi ve Instagram'ın sıra dışı fenomenleri...

    https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/albino-ikonlar-asel-ve-kamila-kalaganova-modacilarin-gozdesi,SX_ZiPQDGUijs5UVEd_tkA


  • 21

    Yapay zeka algoritmaları sayesinde Göbeklitepe'ye seyahat


    Parallel Universe adlı serginin özel gösteriminde, ziyaretçiler yapay zeka algoritmaları sayesinde Van Gogh tablolarının içinde gezip, Göbeklitepe’yi ziyaret etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 22

    Kobe Bryant'ın eşi Vanessa Bryant helikopter kazasında ölen pilotun ailesiyle uzlaştı

    Geçen yıl helikopter kazasında basketbol efsanesi eşi Kobe Bryant ve kızı Gianna'yı kaybeden Vanessa Bryant, ölen pilot ile helikopterin sahiplerine açtığı davayı uzlaşmayla sonuçlandırmak için adım attı. Aralarındaki uzlaşma anlaşması, mahkeme tarafından da kabul edilirse dava sona erecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Roma ve Bizans dönemine ait 52 sikke ele geçirildi

    Eskişehir’de elindeki tarihi eserleri satmak istediği belirlenen N.Ü. jandarma ekiplerince yakalandı. N.Ü.’nün aracında Roma ile Bizans dönemine ait 52 gümüş ve bronz sikke ele geçirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Ceylan Ertem konserinde Haluk Levent sürprizi

    Ceylan Ertem’in 6. Nilüfer Caz Tatili Festivali’ndeki konserinde sanatçı arkadaşı Haluk Levent sürpriz yaptı. Haluk Levent sahneye çıkarak bir şarkı söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    40. İstanbul Film Festivali kapsamındaki Ulusal Yarışma gösterimleri 1 Temmuz'da başlıyor

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 40. İstanbul Film Festivali kapsamındaki Ulusal Yarışma gösterimleri 1-13 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Festival biletleri 29 Haziran'da satışa çıkıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    ‘Çekmecemde Sanat Var’ konserleri başladı: Anıl Piyancı sahnede

    Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği ‘Çekmecemde Sanat Var’ açık hava konserlerinin açılışında sahne alan rap müziğin ünlü ismi Anıl Piyancı, pandemiden sonra ilk konserinde Halkalı’daki Nurettin Şen Parkı’nda hayranlarıyla buluştu.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Kars'taki Çarlık Rusyası döneminden kalma cezaevi talan edildi

    Kars’ta Çarlık Rusyası döneminde cezaevi olarak kullanılan, Stalin’in yakın arkadaşı ve kayınpederi Sergey Alliluyev’in de yattığı tarihi cezaevi her geçen gün biraz daha yıkılıyor. Karslılar, tarihi cezaevinin koruma altına alınıp müzeye dönüştürülmesini istiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Menajerimi Ara 43. yeni bölüm fragmanı

    Star’ın sevilen dizisi Menajerimi Ara’nın 43. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Dicle, Tuğrul tarafından ajansa alınmazken, bu duruma Kıraç müdahale ediyor. Dicle ve Barış arasındaki gerilim devam ederken, Süper Ego’nun oyuncuları Ceyda’ya kaptırmamak için verdiği çaba ise sürüyor. Dizinin yeni bölüm konukları ise Nursel Köse ve Mehmet Esen oluyor.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 29

    Fethiye'nin Kaya Halısı'na coğrafi işaret belgesi


    Yeşilüzümlü Dastarı, Seydiler Kilimi ve Fethiye Tahini’nden sonra, Kaya Halısı da coğrafi işaret belgesi aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Survivor'da yarı finalist kim oldu, yarı final oyununu kim kazandı? (23 Haziran 2021 ayrıntıları)


    Survivor'da yarı finalist kim oldu, yarı final oyununu kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Survivor 2021'in 23 Haziran tarihli 127. bölümünde Ayşe, Poyraz ve Aleyna'nın mücadelesine sahne olan yarışta gecenin kazananı Ayşe oldu. Böylece Ayşe ve İsmail yarı finale kalırken, Poyraz ve Aleyna SMS oylamasına çıktı. Sonuçları 24 Haziran Perşembe akşamı belli olacak. İstanbul'da yapılacak olan yarı final gecesinde oy sonuçları ile bir isim veda edecek.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 31

    Oğlak burcunda dolunay / Günlük burç yorumları - 24 Haziran 2021

    Özellikle iş, kariyer, para konularında artık bitişlerin ve bazı sayfaları kapamanın zamanı. Maddi, manevi miadı dolmuş olanları bırakmanın zamanı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız