Magazin ve sanat turu (9 Haziran 2020)

9 Haziran 2020'de Türkiye ve dünyada magazin-sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde biraz olsun nefes almanızı sağlayacak  magazin ve sanat turu.

Haberler 09.06.2020 - 17:37 Son Güncelleme : 09.06.2020 - 17:58

  • 1

    Acun Ilıcalı: Survivor'da eleneni ben de kısa süre önce öğreneceğim artık

    Acun Ilıcalı, Survivor'dan hemen sonra ekranlara gelen Survivor Ekstra'ya konuk oldu ve önemli açıklamalarda bulundu. Elenme hakkındaki spekülasyonlara açıklık getiren Ilıcalı, Nisa konusunda yaşananları ve performansıyla kendisini şaşırtan yarışmacıları açıkladı.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 2

    Justin Bieber'ın ultra lüks kamp otobüsü

    Justin Biber, 1 milyon dolarlık tur otobüsünü alıp eşi Hailey Bieber ile Utah'ta kamp tatiline çıktı. Çift ıssız koylarda yüzme keyfi yaptı.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 3

    Kylie Jenner karantinayı bitirdi

    İki yıl üst üste dünyanın en genç milyarderi unvanını alan ancak Forbes dergisi tarafından sahtecilikle suçlanan Kylie Jenner, karantinadan çıktı. Zenginlerin gittiği gece kulübüne girerken görüntülenen Jenner'ın maske takmaması ve sosyal mesafeye dikkat etmemesi eleştiri konusu oldu.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 4

    Cem Yılmaz'dan takipçilerine sahte hesap uyarısı

    Cem Yılmaz, usta oyuncular Şener Şen ve Ferhan Şensoy ile ilgili açılan sahte Twitter hesaplarına karşı takipçilerini uyardı.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 5

    Trump’ın Twitter’da kafaları karıştıran ‘beğeni’si

    Twitter’ı etkili kullanan ve attığı her tweet mercek altına alınan ABD Başkanı Donald Trump, takipçisi olmadığı bir Twitter kullanıcısının mesajına ‘beğeni’ göndermesiyle kafaları karıştırdı. ABD’de ırkçılığın ve şiddetin gündemde olduğu bugünlerde Trump’ın bu beğenisiyle siyahların oyunu almaya çalıştığı yorumları yapıldı.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 6

    Forrest Fenn'in şifrelerini şiire sakladığı gömülü hazine bulundu

    ABD’li milyoner antikacı Forrest Fenn’in 10 yıl önce saklayıp şifrelerini 24 satırlık bir şiire gömdüğü 1 milyon dolarlık ünlü hazine bulundu. Yüz binlerce kişinin peşine düştüğü hazineyi bulan kişinin ismi ise açıklanmadı.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 7

    'Mucize Doktor' Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu nişanlandı

    Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncusu Taner Ölmez ile oyuncu Ece Çeşmioğlu nişanlandı. Ölmez, sevgilisine ocak ayında Belçika'da evlenme teklif etmişti.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 8

    Karayip Korsanları'nın yıldızı Johnny Depp'in yıllar içindeki değişimi

    En İyi Erkek Oyuncu dalında bir Altın Küre ve bir SAG ödülü sahibi olan Johnny Depp bugün (9 Haziran 2020) 57. doğum gününü kutluyor. İşte 1980'de başladığı kariyerinde Karayip Korsanları (Pirates of the Caribbean) filmindeki Kaptan Jack Sparrow rolüyle zirve yapan 57 yaşındaki Hollywood yıldızının, kameralar önünde yıllar içindeki değişimi ve filmleri...

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 9

    ABD, Prens Andrew'un ifade vermesini istedi

    ABD Adalet Bakanlığı; Prens Andrew'un, seks ve insan kaçakçılığıyla suçlanan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'le yakın ilişkisi nedeniyle ifade vermesini talep etti.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 10

    Rafael Nadal ile eşi Xisca Mery Perello ultra lüks yatlarını kendi temizledi

    Dünyanın en çok kazanan sporcularından biri olan tenisçi Rafael Nadal, eşi Xisca Mery Perello ile birlikte 2.6 milyon euro değerindeki yatlarını yaza hazırladı.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 11

    2020'nin şimdiye kadarki en iyi şarkıları

    Time dergisi, 2020'nin ilk altı aylık döneminde, bazıları karantina sürecinde üretilen en iyi şarkıları seçti. İşte yılın en iyi 10 şarkısı...

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 12

    Sefirin Kızı 16. yeni bölüm fragmanı

    Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrollerini paylaştığı Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı'nın 16. yeni bölüm fragmanına Funda Arar'ın Senden Öğrendim şarkısı damga vurdu.  Sefirin Kızı yeni bölümüyle 15 haziran pazartesi Star'da.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 13

    Sex Pistols grubu üyesi John Lydon, Alzheimer’a yakalanan eşine bakıyor

    Punk müzik grubu Sex Pistols’ın yıldızı John Lydon, hayatına ‘tam zamanlı bakıcı’ olarak devam ediyor. Eşi Alzheimer’a yakalanan ünlü müzisyen, başkasına güvenmediği için eşinin bakımını üstlendiğini açıkladı.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 14

    Arabalı konserler başlıyor

    Yaz aylarının vazgeçilmez eğlencesi olan konserler, corona virüs nedeniyle sosyal mesafeye uygun bir şekilde İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi-Yenikapı’da gerçekleşecek. Türkiye’de bir ilk olacak konserler Kenan Doğulu ile başlayacak.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 15

    Ayasofya ne zaman müze oldu? Ayasofya ne zaman yapıldı?

    Ayasofya Müzesi 29 Mayıs İstanbul’un fetih yıl dönümü sonrası yeniden Türkiye gündeminin ilk sıralarında yer alıyor. Gündemdeki tartışmalar sonrası Ayasofya ne zaman müze oldu? ve Ayasofya ne zaman kim tarafından yapıldı? sorularının cevabı merakla araştırılıyor. İşte Ayasofya ile ilgili tüm merak edilen detaylar…

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 16

    Öpüşme sahnelerinde corona virüs değişikliği

    Tüm dünyayı etkileyen corona virüs salgını, sinema sektörünü de değiştirdi. Üstelik sadece gişeyi ve çekimlerin askıya alınmasını değil.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 17

    Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? (8 haziran ayrıntıları)

    Survivor'da ödülü kim kazandı? sorusunun cevabı belli oldu. Survivor'ın 101. bölümünde, Santo Domingo'da alışveriş ve 5 yıldızlı otelde konaklama ödülü heyecanı yaşandı. Nefes kesen mücadeleyi kırmızı takım kazandı. İşte Survivor son bölümde yaşananlar ve haftanın ayrıntıları...

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 18

    Tiyatroda açık hava dönemi

    Kocaeli Şehir Tiyatroları, pandemi sürecinde bir ilki gerçekleştirerek Temmuz ayında corona virüs salgının toplumsal yansımalarını mizahi bir dille anlatan “Mesafeli Kabare” adlı oyunla açık havada seyirciyle buluşacak.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 19

    Ajda Pekkan: Alıcısı varsa hemen satabilirim

    İstanbul Bahçeköy'deki bin lüks villasını geçtiğimiz yıllarda satışa çıkaran Ajda Pekkan, "Fiyat aynı duruyor. Alıcısı varsa da hemen satabilirim" dedi.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 20

    Van Gogh kulağını neden kesti?

    Hollandalı ressam Vincent Van Gogh’un en ünlü resimleri hangileri? Van Gogh kulağını neden ve nasıl kesti? Van Gogh intihar mı etti? Bir şizofren mi, dahi miydi? İşte Van Gogh hakkında merak edilenler ve Van Gogh’un hayatına dair bilinmesi gerekenler...

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 21

    Keanu Reeves'ten Matrix açıklaması

    Ünlü yıldız Keanu Reeves Matrix'e dönme nedenini Lana Wachowski'nin ona sunduğu hikayeden kaynaklandığını açıkladı.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 22

    Dolmabahçe Sarayı'nda restorasyon

    Dolmabahçe Sarayı'nda Sultan Abdülmecid’e ait 164 yıllık tuğralar restore ediliyor. Sarayın girişindeki Hazine Kapısı'nda bulunan tuğra karantina sürecinde restore edilirken, Saltanat Kapısı'ndaki tuğranın restorasyon çalışmalarının birkaç gün içinde tamamlanması bekleniyor.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 23

    Çığlık tablosu bilmecesi

    Rus milyarder Abramoviç’in Çığlık tablosunu satın aldığı haberlerini yakın kaynaklar yalanladı.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 24

    Köy evinde yaptığı yemeklerle fenomen olan Taha Duymaz: Hukuki işlem başlatacağım

    Hatay''ın Yayladağı ilçesinde ailesiyle yaşayan Taha Duymaz (17), köy evindeki mutfağında yaptığı yemek ve tatlı çeşitlerini videoya alarak sosyal medyada yayınladı. 1 milyonu geçen takipçi sayısıyla son günlerin sosyal medya fenomeni olan Duymaz'a çeşitli hesaplardan aldığı reklam ücreti üzerine eleştiriler yapıldı. Bir takipçisiyle küfürleşen Duymaz'ın sosyal medya hesabı, şikayetler üzerine kapatıldı. Yaptığı başvuru sonucu hesabı yeniden kullanıma açılan Duymaz, "Bu süreçte beni çok yıprattılar. Yıllardır verdiğim emekler boşa gitti. Bu yapılanlarla ilgili hukuki işlem başlatacağım. Ben yine yemeklerimi yapmaya devam edeceğim. Takipçilerim benim yanımda olmaya devam etsin" dedi.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 25

    İspanya Kralı Juan Carlos'a yolsuzluk soruşturmasıİ

    İspanya kraliyet ailesinden eski kral 1. Juan Carlos'un hızlı tren hattı kontratı için Suudi Arabistan'dan milyonlarca dolar aldığı iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 26

    Kahta Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona gelindi

    Adıyaman'da, Kommagene Uygarlığı tarafından yapılan ve hakim bir tepeye konuşlu görünümüyle dikkati çeken Kahta Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona yaklaşıldı.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 27

    Sanatçı Ayşegül Atik hayatını kaybetti

    Ayşegül Atik hayatını kaybetti. 'Bir alışveriş bir fiş' reklamıyla tanınan usta tiyatro oyuncusu Ayşegül Atik, En Son Babalar Duyar gibi birçok dizide de rol aldı.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 28

    Eski denizaltı üssü sanat galerisine dönüştü

    Fransa'da eski denizaltı üssü, dünyanın en büyük dijital sanat galerisine dönüştürüldü. Sanatseverlerle buluşmaya hazırlanan eser için 14 milyon euro (Yaklaşık 110 milyon lira) harcandı.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 29

    Billie Eilish'ten ödül eleştirilerine yanıt

    Son dönemin en çok konuşulan genç yıldızlarından Billie Eilish, hem giyim tarzı hem de müziği hakkındaki eleştirilere cevap verdi.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 30

    Ünlü şarkıcı Levent Yüksel evlendi

    Ünlü şarkıcı Levent Yüksel, spor eğitmeni Özlem Öztürk ile sade bir törenle evlendi.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 31

    Bollywood yıldızlarına tepki

    Hindistan'da ten rengini açmak için piyasaya sürülen kozmetik ürünlerini reklamını yapan Bollywood yıldızları, ABD'den başlayıp tüm dünyaya yayılan ırkçılık karşıtı protestolara destek verince eleştiri oklarının hedefi oldu.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 32

    İspanya'da restoran sektörü yeni normale uyum sağlamaya çalışıyor

    İspanya'da, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınının en fazla etkilediği sektörlerden biri olan restoranlar, kayıplarını en aza indirmek için yeni normlara alışmaya çalışıyor. İspanya Restoran Sahipleri Derneği, pandemi nedeniyle restoranların yüzde 20'sinin kapanacağını öngörüyor. (Fotoğraflar: AFP, Reuters)

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 33

    İstanbul Modern'de 'Kapı Açık' film programı çevrimiçi devam ediyor

    İstanbul Modern Sinema, çevrimiçi gösterimlerini sürdürüyor. Japonya’dan İtalya’ya farklı coğrafyalarda geçen film seçkisi, 11-30 Haziran tarihleri arasında müzenin web sitesi üzerinden yayınlanmaya devam ediyor.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 34

    Tarihi Hıdırlık Kulesi çevresinde arkeolojik kazı başlatıldı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin simgeleri arasında yer alan Hıdırlık Kulesi çevresinde arkeolojik kazı çalışması başlattı. Yaklaşık 400 gün olarak planlanan kazı çalışmaları 1 buçuk milyon liraya mal olacak.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

  • 35

    Efes Antik Kenti’nde sosyal mesafeli yeni dönem

    1 Haziran’dan itibaren başlayan normalleşme dönemiyle birlikte sosyal mesafeli turlar için Efes Antik Kenti’nde Covid-19 için eylem planı devreye sokuldu. Eylem planında ateş ölçüm bölgeleri, el-ayak dezenfektanı ve sosyal mesafe uyarılarının bulunduğu yerler oluşturuldu.

    HABER DETAY (TIKLA-OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız