Magazin ve sanat turu (28 Ağustos 2018)

28 Ağustos 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 28.08.2018 - 17:50

  • 1

    DEFNE SAMYELİ VE KIZI KARAKOMİK FİLMLER'DE

    Cem Yılmaz'ın 2019 yılında vizyona girecek yeni projesi Karakomik Filmler'in kadrosuna Mazhar Alanson, Defne Samyeli ve Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu da katıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    TRT'NİN KOVBOY FİLMLERİ KALDIRILDI MI?

    Her pazar sabahı TRT 1 kanalından saat 09:55'te kovboy filmi yayınlama geleneğine son verdiği iddia edildi. Kanal yetkilileri ilerleyen saatlerde konuya ilişkin resmi bir açıklamanın yapılabileceğini dile getirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    Star TV'de her pazartesi ekrana gelen, Yapımını TIMS&B Productions'un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği SÖZ’ün, merakla beklenen yeni sezon tanıtımı görücüye çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    CUMALİ KOÇAVALI KARAKTERİNİ CANLANDIRACAK İSİM BELLİ OLDU

    İkinci yeni sezonu merakla beklenen Çukur'a yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Erkan Avcı ve Berkay Ateş'in diziye geçtiğimiz haftalarda dahil olmasının ardından kilit karakter Cumali Koçavalı olarak Necip Memili projeye dahil oldu. İşte detaylar ve geçtiğimiz sezondan bilgiler.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    ÖNCE TEDAVİ SONRA BOŞANMA

    Boşanma davaları evrak eksikliği nedeniyle reddedilme noktasına gelen Jennifer Garner ile Ben Affleck sorunu çözdü. İkili Affleck rehabilitasyon merkezinden çıkar çıkmaz boşanacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    TACİZ DAVASINDA KARAR KESİNLEŞTİ

    Dizi setinde kostüm asistanı Özge Ş'yi taciz ettiği iddia edilen oyuncu Talat Bulut hakkında verilen takipsizlik kararı kesinleşti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    NESLİHAN ATAGÜL: EVİM YANIMDA KOCAM YANIMDA

    Oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, Instyle dergisinin yeni sayısının kapak yüzü oldu. Ünlü oyuncu eşi Kadir Doğulu ile birlikte çıktığı karavan tatilini anlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    ADEM KILIÇÇI İLE YUNAN SURVİVOR'LARIN ADA TURU

    Survivor 2018 şampiyonu Adem Kılıççı, Yunanistan'da gerçekleşen Survivor yarışmasına katılan Katerina Dalaka ve Melina Metaxa ile tekne turuna çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 
  • 9

    HAYTA İSMAİL'İN (AHMET ARIMAN) BİLEMEDİĞİ SORU

    ATV ekranlarından Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'in Pazartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümünde büyük bir sürpriz vardı. Türk sinemasının efsane film serisi Hababam Sınıfı'nda Hayta İsmail'i canlandıran usta oyuncu Ahmet Arıman, Kim Milyoner Olmak İster'de yarıştı. Yarışmada usta oyuncuyu, Hababam Sınıfı'ndaki rol arkadaşları Tuncay Akça ve Teoman Ayık da yalnız bırakmadı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    HOUSE OF CARDS’IN FİNAL SEZONUNDAN KARELER

    House of Cards ekrana veda etmeye hazırlanırken 6. sezona ait yeni kareler görücüye çıktı. Final sezonundan gelen ilk görsellerde Kevin Spacey’nin yokluğunda Robin Wright öne çıkıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    GÖRKEM SEVİNDİK'İN MOTOSİKLETİ ÇALINDI

    Görkem Sevindik’in, dört ay önce satın aldığı Suzuki GSX-R 1000 marka motosikleti çalındı. Değeri yaklaşık 130 bin TL olan araç için hem emniyet hem de motosiklet tutkunları seferber oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    ÜNLÜ OYUNCUYA OTOMOBİL ÇARPTI

    The Affair dizisinin yıldızı Maura Tierney, bisiklet kullanırken kaza geçirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    ABD'DEN SONRA TÜRKİYE'DE ZİRVEDE

    Dünya genelinde önemli bir gişe başarısı (1 milyar 142 milyon dolar) elde eden İnanılmaz Aile 2 (Incredibles 2), Türkiye'de de açılışını üst düzey bir performansla gerçekleştirdi. Yaklaşık 13 yıl sonra gelen devam filmi İnanılmaz Aile 2, hafta sonunda Box Office Türkiye'nin zirvesine kuruldu hatta en iyi animasyon açılışlarından birine imza attı. İşte hafta sonu Türkiye'de en çok izlenen filmler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    YOUTUBE FENOMENLERİ RİNGE ÇIKTI

    Dünyaca ünlü iki Youtuber, İngiltere'de boks maçında karşı karşıya geldi. Maç sosyal medyada büyük ilgi topladı ama kazanan olmadı. 800 bin kişi boks maçını internet üzerinden 10 dolara izledi. Korsan yayından maçı ücretsiz olarak izleyenlerin sayısı ise 1,2 milyonu buldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 15

    ÜNLÜ MİLYARDERE İSTANBUL DAVETİ

    Acun Ilıcalı iki senedir Çeşme'de ağırladığı ve ortaklık anlaşması imzaladığı Meksikalı milyarder Ricardo Salinas'ı İstanbul'a davet etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    GÜRGEN ÖZ DANİMARKA’DA DÜNYAEVİNE GİRDİ

    Oyuncu Gürgen Öz, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Emily Mahringer ile Danimarka’da dünyaevine girdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    INSTAGRAM'IN KÜÇÜK FENOMENİ COCO

    Teknolojinin içine doğan çocuklar çok farklı oluyor deniyor ancak 7 yaşındaki Coco'nun başarısını ailesi bile beklemiyordu. Giydiği kıyafetlerle Instagram fenomeni olan Coco Pink Princess şimdiden moda dünyasının aranan isimlerinden biri oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    TÖREN SALONUNA TEFOUR İLE GİRDİ

    Temmuz aydında evlilik yolunda ilk adımı atıp nişanlanan Mert Fırat ile İdil Fırat kına gecesi yaptı. İdil Fırat törenin yapılacağı salona dört kişinin taşıdığı tefour ile girdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    İNANIR SETLERE DÖNDÜ

    Yeşilcam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'ın, setlere geri döndü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    İEF'YE SOKAK GÖSTERİLERİ RENK KATACAK

    Bu yıl 7 ila 16 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Folkart sponsorluğundaki Free Fall etkinliğinde 5 kişilik ekip, 18 metre yükseklikten özel hava yatağına atlayarak görsel şölen yaşatacak. İEF boyunca Kültürpark'ın üç noktasında gerçekleşecek sokak gösterileri de fuara renk katacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    ÜÇ BOYUTLU İÇ ÇAMAŞIRI DEFİLESİ HAZIRLIYOR

    Rihanna'nın iççamaşırı markasının 2018 koleksiyonu için New York Moda Haftası kapsamında yapacağı defile merakla bekleniyor. Hazırlanan şov için için 'üç boyutlu bir deneyim' tanımlaması yapılıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    DÜNYACA ÜNLÜ PİYANİSTLER ANTALYA'DA BULUŞACAK

    Turizmin yanı sıra kültürel ve sanatsal etkinliklerle de adından söz ettiren Antalya, 19. Uluslararası Piyano Festivali ile dünyaca ünlü piyanistleri sanatseverler ile buluşturacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    TEKRARI BİLE SES GETİREN KORKU FİLMLERİ

    En çok izlenen ve en yüksek hasılat elde eden korku filmlerinin yeniden çevrimleri de bir o kadar seyircinin ilgisini çekti. Siz hangisini tercih edersiniz? Orijinalini mi yeniden çevrimini mi?

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    KLASİK MÜZİK DOĞAYLA BULUŞTU

    Rusya'da eski bir mermer ocağında klasik müzik konseri verildi. Ocaktaki göl üzerinde verilen konser büyük ilgi çekti. Parkta konserler gece boyunca sürdü. Müzisyenler nem ve rüzgar nedeniyle zorlansalar da gördükleri ilgiden memnundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 25

    GÖKTAŞI FİLMİNİN AFİŞİ VE TANITIMI YAYINLANDI

    Yapımcılığını Sinehane’nin, senaryo ve yönetmenliğini Caner Erzincan’ın üstlendiği, başrolünde Şafak Sezer’in rol aldığı “Göktaşı’nın tanıtımı seyirciyle buluştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU-İZLE)
  • 26

    6 AYDA ÜNLÜ OYUNCUNUN HEYKELİNİ YAPTI

    Heykeltıraş James O’Neal, Avusturya asıllı oyuncu Arnold Schwarzenegger’in gerçek ölçülerinde ahşap heykelini yonttu.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    EN POPÜLER SUÇ DİZİLERİ

    Yabancı dizi izlemek isteyenler için suç kategorisini farkl bir seçim olabilir. İşte IMDb verilerine göre Ağustos ayında zirvede olan suç dizileri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    TALAT BULUT'UN YERİNE FİKRET KUŞKAN

    Mahsun Kırmızıgül'ın yeni filminde Talat Bulut’un yerine Fikret Kuşkan’la anlaştığı öne sürüldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 29

    ELAİUSSA SEBASTE'DE KAZI BAŞLADI

    Mersin’in Erdemli ilçesinde Roma imparatoru Augustus tarafından Kapadokya kralı Arkhelaos’a hediye edilen Kilikya'nın önemli liman kenti Elaiussa Sebaste'de kazı çalışmalarına başlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 30

    DÜNYADA VE TÜRKİYE’DE EN ÇOK DİNLENEN ŞARKILAR

    Spotify dünya genelinde ve Türkiye’de en çok dinlenen şarkıları açıkladı. Listeye göre dünyada In My Feelings şarkısıyla Drake, Türkiye'de ise Yalnız Çiçek ile Aleyna Tilki zirvede yer aldı. İşte yerli ve yabancı şarkılardan oluşan o liste.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 31

    ED SHEERAN GİZLECE EVLENDİ (YÜZÜK DETAYI)

    Ed Sheeran'ın, sporcu sevgilisi Cherry Seaborn ile gizlice evlendiği konuşuluyor. İddiaları güçlendiren ise İngiliz şarkıcının düğün tarihiyle ilgili soruya yüzüğünü göstererek cevap vermesi oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız