Magazin ve sanat turu (20 Mayıs 2021)

20 Mayıs 2021 Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...  

Haberler 20.05.2021 - 17:29 Son Güncelleme : 20.05.2021 - 17:33

  • 1

    Tatiana Ahmedova eski eşi Farhad Ahmedov'dan 453 milyon sterlinlik tazminatı tahsil etmek için komando tuttu

    Rus milyarder Farhad Ahmedov, mahkeme kararına rağmen eski eşi Tatiana Ahmedova’ya 453 milyon sterlinlik tazminatını ödemeyince, Tatiana Ahmedova tazminatı tahsil etmek için komandolarla anlaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Şarkıcı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

    Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden şarkıcı Oğuz Yılmaz'ın (53) cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Leonardo DiCaprio'dan Galapagos Adaları için 43 milyon dolar bağış


    Leonardo DiCaprio, Galapagos Adaları’nda koruma çalışmalarına 43 milyon dolar bağışlayacak. Bu para Floreana Adası'nı düzenlemek ve 13 yerel olarak soyu tükenmiş türü adaya getirmek için kullanılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 4

    Hadise: Belçika adına Eurovision'da yarışırım

    Belçika'da radyo yayınına katılan ünlü şarkıcı Hadise, "Belçika adına Eurovision Şarkı Yarışması'na neden katılmayayım ki? Belçika için Eurovision'a gitmek istiyorum ama kimse bana teklif etmedi" ifadesini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Friends’in özel bölümü Friends: The Reunion’dan ilk görseller

    Unutulmaz Amerikan komedi dizisi Friends’in altı yıldızının yıllar sonra bir araya geleceği özel bölüm Friends: The Reunion’dan ilk görseller yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Salma Hayek'in corona virüs isteği: Bırakın evimde öleyim


    Salma Hayek pandeminin ilk döneminde corona virüse yakalandığı söyledi. 54 yaşındaki oyuncu "Beni hastaneye götürmek için yalvaran doktoruma 'Bırakın evimde öleyim' dedim" sözleriyle yaşadığı kabusu anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 7

    Amy Winehouse'un NFT'si bağımlılıkla mücadele eden müzisyenler için satışa çıkarıldı

    10 yıl önce hayatını kaybeden Amy Winehouse'un NFT'si satışa çıkarıldı. Elde edilecek gelir, bağımlılıkla mücadele eden müzisyenler için çalışan hayır kurumuna bağışlanacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Amazon, Yüzüklerin Efendisi dizisinin rekor bütçesini savundu


    Amazon Studios, Yüzüklerin Efendisi televizyon dizisinin 465 milyon dolarlık bütçesini savundu ve nedenini açıkladı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 9

    Lisaveti Karibskaya sosyal medyayı salladı

    Sergen Yalçın'la birliktelik yaşayan Ukraynalı Lisaveti Karibskaya, verdiği pozlarla sosyal medyanın gündeminde. Beşiktaş'ın şampyonluğu sonrası Yalçın'ı tebrik eden ve birlikte tatil yaptıkları iddia edilen Karibskay, "Antalya'da inanılmaz bir atmosfer var. Yemekler, restoranlar ve hizmet çok güzel" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Friends Özel Bölümü'nden kamera arkasıgörüntüler (Friends Reunion Special)

    Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, David Schwimmer ve Matthew Perry'i yıllar sonra yeniden bir araya getiren Friends Özel Bölümü'nden (Friends Reunion Special) kamera arkası videosu paylaşıldı. HBO Max'te 27 Mayıs'ta izleyicisiyle buluşacak olan fenomen dizide, David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ve Malala Yousafzai gibi konuk yıldızlar da boy gösterecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Kalben'in yeni klibinde Ahmet Mümtaz Taylan sürprizi

    Kalben, uluslararası bir ekiple yaptığı Şanssız Mücadeleci şarkısına klip çekti. Klipte Ahmet Mümtaz Taylan sürprizi dikkat çekti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Şarkıcı MC Kevin'in yasak skandalı: Balkondan düşerek can verdi


    Brezilyalı funk müzisyeni MC Kevin 3 hafta önce evlendiği eşini aldattığı otel odasından kaçmak isterken balkondan düştü. Gerçek adı Kevin Nascimento Bueno olan 23 yaşındaki şarkıcı hayatını kaybetti. Şarkıcının balkona çıkmasına neden olan olayın ise karısı ile hiçbir alakasının olmadığı anlaşıldı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Üçüncü çocuğuna hamile olan Bergüzar Korel'in bebeği göründü

    Geçen yıl mart ayında ikinci çocuğu Han'ı kucağına alan oyuncu Bergüzar Korel, şimdilerde üçüncü çocuk heyecanı yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyuran Korel, büyüyen karnı ile verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Eski asistanından Marilyn Manson’a cinsel saldırı ve darp suçlaması


    Oyuncular Evan Rachel Wood, Esme Bianco ve rock solisti Ellie Rowsell'in ardından eski asistanı Ashley Walters da Marilyn Manson’a cinsel saldırı ve darp suçlamasında bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Saray Meghan Markle ve Prens Harry’nin evlilik yıl dönümünü kutlamadı

    Dün, üçüncü evlilik yıl dönümünü kutlayan Meghan Markle ve Prens Harry çifti, kraliyet tarafından görmezden gelindi. Nisan ayında Kate Middleton ve Prens William’ın 10’uncu evlilik yıl dönümünü kutlayan Kraliçe Elizabeth ve diğer saray mensupları, aralarındaki iplerin kopma noktasına geldiği Sussex çifti için sessiz kaldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Billie Piper: Şöhret yüzünden tedavi gördüm


    İngiliz şarkıcı ve oyuncu Billie Piper, erken yaşta ulaştığı şöhret yüzünden tedavi görmek zorunda kaldığını itiraf etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 17

    Venedik Bienali’nin 17. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu 22 Mayıs'ta açılıyor

    Venedik Bienali’nin 17. Uluslararası Mimarlık Sergisi, 22 Mayıs-21 Kasım tarihleri arasında düzenleniyor. İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) koordinasyonunu yürüttüğü Türkiye Pavyonu’nda bu yıl Neyran Turan’ın küratörlüğünde Ölçü Olarak Mimarlık başlıklı proje yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Raye: Pandemide inişli çıkışlı günler yaşadım


    İngiliz yıldız Raye, corona virüs nedeniyle yaşanan kapanmaların başlarda kendisini zorladığını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 19

    Galata Kulesi 19 Mayıs'a özel görsellerle ışıklandırıldı


    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Galata Kulesi'ne yansıtılan görsellerle kutlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 20

    Batgirl filminin yönetmeni belli oldu

    Kadın süper kahraman Batgirl'ün sinema uyarlaması için yönetmenler Adil El Arbi ve Bilall Fallah, Warner Bros. ile anlaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Güneş artık ikizlerde / Günlük burç yorumları - 20 Mayıs 2021

    Ve, Güneş İkizler burcuna giriyor. Akıl, mantık, konuşma, entelektüel alanda parlayacağız.

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 22

    Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? (19 Mayıs 2021 ayrıntıları)


    Survivor'da ödül oyununu ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Survivor'ın 19 Mayıs tarihli bölümündeki ödül oyununda kırmızı takım avantajın sahibi olurken, ilk turun sonunda ise kazanan mavi takım oldu. Yarışmacıların keyifli anlar yaşadığı Anlat Bakalım mücadelesinde ise en fazla kelimeyi bilen kırmızı takım gecenin sonunda çikolatalı tatlı yeme fırsatı elde etti. İşte Survivor son bölümde yaşananlar...


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Warner Bros'tan Harry Potter'ın 20. yıl dönümüne özel program

    Warner Bros. Harry Potter'ın 20. yılını özel bir etkinlik ile kutlamaya hazırlanıyor. Hazırlanan beş günlük etkinlikte Harry Potter hayranları bir araya geliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Şarkıcı Vinka'dan sahnede tacize tekmeli tepki

    Ugandalı şarkıcı Vinka, konser verdiği sırada kendisini taciz eden bir seyirciyi tekmeledi. Kameralara da yansıyan görüntüler sonrası Vinka, konserine ara vermedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Belediyenin temizlik işçisi 'Picasso'ları

    İzmit Belediyesi'nde görevli temizlik personeli, merdivenleri rengarenk boyarken, yeteneklerini gösterip, duvarlara ve asfalta da resimler yaptı. Temizlik işçileri, "Bizi görenler, 'Picasso' diyor" ifadesini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    A$AP Rocky: Rihanna hayatımın aşkı

    Rihanna ile birlikteliği devam eden A$AP Rocky, sevgilisinden övgü dolu sözlerle bahsetti. Rihanna'yı "Hayatımın aşkı" tanımlayan Rocky, baba olmayı istediğini de açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Survivor Çağrı Atakan: Kalsaydım finale kadar giderdim

    Survivor 2021’e sakatlığı nedeniyle veda eden Çağrı Atakan, "Sakatlanmasaydım finale kadar giderdim. Yaşıma göre iyi performans çıkardığımı düşünüyorum” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    İbo Show 25. yeni bölüm fotoğrafları

    Star’da yayınlanan ve her cumartesi seyircisini ekran başına kilitleyen İbo Show’un 22 Mayıs'ta ekrana gelecek yeni bölümünde Ankaralı Ayşe, Hüseyin Kağıt, Veli Erdem Karakülah, Mustafa Taş, Serkan Nişancı ve İbocan konuk olarak yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Tekeli Mehmet Paşa Camii'nde Roma dönemine ait mozaik bulundu

    Antalya Kaleiçi'ndeki Osmanlı dönemine ait Tekeli Mehmet Paşa Camii'nde, 2018'de başlatılan restorasyon çalışmaları kapsamında, avluda tuvalet yeri için kazı yapılırken Roma dönemine ait geometrik motiflerden oluşan mozaik ortaya çıkarıldı. Çalışmalarda 2 sarnıç, 2 tandır ve 3 de mezar bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Ekmek Teknesi'nin Songül'ü Ekin Türkmen tatilde

    Bir döneme damga buran Ekmek Teknesi dizisindeki Songül karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu Ekin Türkmen Bodrum tatilinde görüntülendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Gwyneth Paltrow'a 5 milyon dolarlık tazminat

    Daha önce İngiltere Ulusal Sağlık Sistemi tarafından zararlı ve işe yaramaz ürünler satmakla suçlanan ABD’li oyuncu Gwyneth Paltrow’un sahibi olduğu doğal sağlık şirketine 5 milyon dolarlık tazminat davası açıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Bill Gates için yeni iddia: Nobel Barış Ödülü için Jeffrey Epstein'den yardım istedi

    Boşanma kararıyla gündemde olan Bill Gates için ABD basını, Nobel Barış Ödülü için Jeffrey Epstein'den yardım istediğinin öne sürdü.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    Boris Johnson'ın başı evine yaptırdığı dekorasyonla dertte

    İngiltere Başbakanı Boris Johnson, tartışmalı tatilinin ardından Başbakanlık Konutu'ndaki dairesine yaptırdığı 58 bin sterlin (Yaklaşık 700 bin TL) tutarındaki dekorasyon nedeniyle eleştirilerin hedefinde.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 34

    Çağdaş Gösteri Sanatları Festivali "Net Miyiz?" temasıyla başlıyor

    İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Programı ve Sahne Sanatları Alanı öğrencileri, "festival408"in 10. yaşını devam eden salgın koşulları sebebiyle bu yıl da çevrim içi kutluyor. Canlı etkinlik programı, 23-30 Mayıs'ta Zoom, Twitch ve YouTube üzerinden izlenebilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 35

    İzmir'deki Roma hamamı kalıntıları için "restore et-işlet-devret" yöntemiyle ihaleye çıkılacak

    İzmir'de tarihi Kemeraltı Çarşısı yakınındaki Roma hamamı kalıntıları, ihaleyle yapılacak seyir teraslarıyla ziyaretçilere açılacak. 1800 yıl öncesine ait hamam kalıntılarının bulunduğu alan, 35 yıllığına "restore et-işlet-devret" yöntemiyle ihaleye çıkarılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 36

    Erzurum’un 1800’lü yıllarına hayat veriyor

    Tarihi ve özgün eserler maket sanatçısı Doğan Hattatoğlu, Erzurum’un 1800’lü yıllardaki halinin maketini yapıyor. 60’a yakın eserin maket halini çıkartan Hattatoğlu her eseri aslına uygun ölçeklendirme sistemiyle yapıyor. Küçük bir detayı bile atlamayan sanatçı bir esere bazen haftalarca uğraşıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız